Ring til os
E-mail

Her finder du gratis materialer og downloads, som du er velkommen til at benytte dig af

Vi lægger løbende nye materialer og redskaber op.

Vi håber, du vil betragte materialet her på siden som inspiration. Det vil sige, at det er et udgangspunkt, men at det altid bør tilpasses til den enkeltes profil og behov. Derfor er noget af materialet her på siden i word-format, så det altsammen kan tilpasses og justeres. Det er for eksempel meget forskelligt, om der er behov for billeder/piktogrammer eller ej, om der er behov for tidspunkter eller ej, hvor mange detaljer og hvilke detaljer, der skal med, osv. 

Hvis du har en skabelon, arbejdsredskab, skema eller andet, som du gerne vil dele, så må du meget gerne sende det til os, og så lægger vi det op her.

Gå direkte til:
Hjælpemidler - Forberedelse med de 9 H'er - Visuelle vejrtrækninger - Skemaer - Piktogrammer
 

Hjælpemidler

Du kan downloade og tilpasse hjælpemidlerne og eventuelt laminere dem.


Eksempel på nødskilt:


Landsforeningen Autisme har også lavet et Autismepas, som du kan læse mere om og downloade her på landsforeningens hjemmeside.
 
Eksempel på nødskilt:


Forberedelse med de 9 H'er

Her kan du downloade skemaer med de 9 H'er til henholdsvis børn, unge og voksne. Skemarne er en hjælp, når man skal forberedes til en aktivitet; til alle aktiviteter skal de 9 H'er være besvaret. Det kan du læse om blandet andet her


Visuelle vejrtrækningsøvelser

Her kan du downloade flere forskellige vejrtrækningsøvelser med vejledning og visuelle guides til. De kan bruges til at skabe ro i krop og tanker.


Skemaer

Du kan downloade skemaerne, tilpasse dem til jer og så udprinte dem. Du er også meget velkommen til at laminere dem og sætte velcro eller “abesnot” på. God fornøjelse.


Ugeskema eksempel:

   


Skoleskema eksempel:
Skema eksempel - 1
 

  • Aftenrutine med billeder – download her Guide: man laver et ekstra sæt grønne brikker, som med velcro flyttes over på de røde, efterhånden som man gør opgaverne. Til sidst vil det hele være grønt, og så ved man, at man er færdig. 

Aftenrutine eksempel:

 

Piktogrammer


Her er nogle eksempler til fri afbenyttelse.
         

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90