Ring til os
E-mail

Hos Molis arbejder vi med børn og unge 

Vi tilbyder fleksibel behandling, som tilpasses barnets/den unges alder, hvor vi hele tiden har fokus på at skabe motivation, tryghed og tillid.


Vi arbejder med børn fra toårs alderen og opefter. Nogle gange arbejder vi via observation eller rådgivning til miljøet omkring barnet (pårørende og fagpersoner), og andre gange arbejder vi direkte med barnet.

Vi vurderer, om det er nødvendigt, at barnets forældre eller andre omsorgspersoner eller fagpersoner deltager i samtalerne.
I forhold til de unge vurderer vi individuelt i samarbejde med den unge og familien, hvorvidt det vil være bedst at have forældrene med til samtalerne eller ej. For nogle vil det være en tryghed at have eksempelvis en forælder med, mens andre har brug for et privat rum alene.

Vi er meget fleksible med terapiformen, og vi tilbyder blandt andet hjemmebesøg, institutionsbesøg, gå-terapi og dyreassisteret terapi, hvor du er velkommen til at medbringe dit eget kæledyr.

Vi lægger stor vægt på, at det skal være trygt og rart for den enkelte, og at der kan være behov for særlige tiltag for at bevare koncentrationen og motivationen; særligt hos vores yngre klienter.

Du kan læse mere om, hvad vi tilbyder, ved blandt andet at klikke på nedenstående links eller ved at klikke dig videre i menuen foroven.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90