Ring til os
E-mail

Ledige stillinger i Molis

Ledige stillinger

Molis er en arbejdsplads i udvikling, og vi søger løbende dygtige og engagerede medarbejdere og praktikanter.


Vi slår ledige stillinger op her. For spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon 29 80 29 90 eller på mail job@molis.dk.

Vi modtager altid gerne motiverede ansøgninger på job@molis.dk, hvis du kan se dig selv som del af vores team.

Autoriseret psykolog søges

Molis oplever stigende efterspørgsel på terapi, rådgivning, supervision og kurser inden for autisme- og ADHD-området og søger derfor en erfaren og dygtig autoriseret psykolog inden for netop disse områder.

Vores kerneydelse er terapi i et autismevenligt miljø med fokus på ordentlighed, grundighed, fleksibilitet og fællesskab.

Det er vigtigt, at du ønsker dels at arbejde selvstændigt, men også at indgå i et tæt samarbejde med det øvrige team hos Molis, hvor du blandt andet:

  • får løbende individuel og fælles supervision
  • får løbende kollegial sparring og støtte
  • får adgang til omfattende materialebank og ressourcer


Som del af teamet hos Molis vil du få de bedste elementer fra den privatpraktiserende psykologs arbejdsliv kombineret med tilhørsfølelsen og kvaliteterne fra en fast arbejdsplads.

Kort sagt: frihed, fleksibilitet og fællesskab.

Hos Molis er der ligeledes lagt stor vægt på de fysiske rammer, så du vil opleve et arbejdsmiljø præget af ro og orden i hyggelige rammer.

Dine hovedopgaver vil være at tilbyde terapi, rådgivning og supervision, men der vil også være mulighed for andre initiativer som for eksempel at undervise på kurser, lave gruppeforløb, workshops, onlinekurser og meget andet.

Du kan læse mere om Molis på vores hjemmeside: www.molis.dk. Vi har afdelinger i hele Danmark, men søger i øjeblikket autoriserede psykologer til vores afdeling i København og Solrød Strand.

Mærk din mail: 'Ansøgning'

Der vil løbende blive indkaldt til ansættelsessamtaler.
 
Du kan læse mere om Molis på vores hjemmeside: www.molis.dk.

For yderligere oplysninger kan du kontakte Molis på info@molis.dk eller 29 80 29 90.

Ansøgning sendes til vores administrative koordinator Anne-Marie på job@molis.dk.

 

Om Molis

Molis er en privat, psykologisk praksis med speciale i autisme og ADHD.

Vi arbejder inden for det psykologiske og det pædagogiske område med rådgivning, terapi, behandling og støtte med speciale i autisme, ADHD og særligt sensitive mennesker og medfølgende lidelser som depression, angst, stress, spiseforstyrrelser, søvnproblemer og selvskade. 

Vi arbejder herudover med et bredt spektrum af emner og problematikker, eksempelvis ensomhed, lavt selvværd, skolevægring og skærmafhængighed i forbindelse med autisme og ADHD.

Vores mål er at gøre en positiv forskel for mennesker og øge trivslen og livskvaliteten for den enkelte ved at anvende vores specialiserede viden om og mangeårige erfaring med autisme og ADHD.

Vi lægger stor vægt på, at alle bliver mødt med empati og rummelighed, ligesom vi lægger vægt på, at der er plads til forskellighed.

Vi tror på, at vi ved at lære os selv – vores tanker, følelser og handlinger – bedre at kende, kan få større livskvalitet, trivsel og glæde i hverdagen. Ligeledes kan vi som pårørende blive bedre til at rumme og forstå forskellighed og psykiske lidelser, samt tackle udfordringer og hjælpe, når vi får mere viden og flere redskaber.

Vi ønsker at skabe en tryg og rolig atmosfære hos os, hvor både små og store føler sig velkomne.
Molis’ hovedkontor er beliggende i Indre By i København og har derudover afdelinger på Sjælland og i Jylland. Læs mere om vores afdelinger her
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90