Ring til os
E-mail

Ledige stillinger i Molis

Ledige stillinger

Molis er en arbejdsplads i udvikling, og vi søger løbende dygtige og engagerede medarbejdere og praktikanter.


Vi slår ledige stillinger op her. For spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon 29 80 29 90 eller på mail job@molis.dk.

Vi modtager altid gerne motiverede ansøgninger på job@molis.dk, hvis du kan se dig selv som del af vores team.

Ledige stillinger: 


Om Molis

Molis er en privat, psykologisk praksis med speciale i autisme og ADHD. Molis startede som en hjertesag for stifter Ea Carøe, og det kan mærkes igennem hele organisationen. 

Her findes en medmenneskelig og ambitiøs atmosfære, der bæres på skuldrene af alle de ildsjæle, der har valgt at træde ind i vores fællesskab.

Vi arbejder inden for det psykologiske og det pædagogiske område med rådgivning, terapi, behandling og støtte med speciale i autisme, ADHD og særligt sensitive mennesker og medfølgende lidelser som depression, angst, stress, spiseforstyrrelser, søvnproblemer og selvskade. 

Vi arbejder herudover med et bredt spektrum af emner og problematikker som eksempelvis ensomhed, lavt selvværd, skolevægring og skærmafhængighed i forbindelse med autisme og ADHD. 

Vi lægger stor vægt på, at alle bliver mødt med empati og rummelighed, ligesom vi mener, at der skal være plads til forskellighed. 

Vi ønsker at skabe en tryg og rolig atmosfære hos os, hvor både små og store føler sig velkomne. 

Molis’ hovedkontor er beliggende i Indre By i København, og vi har derudover afdelinger på Sjælland, på Fyn og i Jylland. Læs mere om vores afdelinger her
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90