Ring til os
E-mail

Ledige stillinger i Molis

Ledige stillinger

Molis er en arbejdsplads i udvikling, og vi søger løbende dygtige og engagerede medarbejdere og praktikanter.


Vi slår ledige stillinger op her. For spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon 29 80 29 90 eller på mail job@molis.dk.

Vi modtager altid gerne motiverede ansøgninger på job@molis.dk, hvis du kan se dig selv som del af vores team.

Selvstændige og dedikerede psykologer søges

Molis er en privat psykologisk praksis, der tilbyder en lang række terapeutiske, pædagogiske og sociale tiltag for mennesker, hvis liv er i berøring med autisme og/eller ADHD. 

Vi søger lige nu selvstændige psykologer med interesse for autisme- og ADHD-området. 

Vi tilbyder opgaver i form af terapi, supervision og kurser – særligt i København, Aarhus og Odense – da vi ønsker at imødekomme det store behov for hjælp, som vi oplever på autismeområdet over hele landet. 

Molis har siden 2016 hjulpet tusindvis af mennesker, der lever med autisme og ADHD. Dette gælder både i form af terapi, men også via kurser i vores egne lokaler og eksternt på skoler, institutioner og andre kommunale afdelinger. 

Vi har de seneste år åbnet afdelinger flere steder i landet for at udbrede vores terapeutiske og faglige viden til mennesker med autisme og ADHD, pårørende og fagpersoner.  

For at imødekomme den nuværende efterspørgsel i vores praksis søger vi selvstændige og kompetente psykologer, der brænder for at hjælpe mennesker, der er neurodivergente og deres pårørende samt fagpersoner. 

Hvad vi tilbyder: 

Som en del af teamet hos Molis vil du få de bedste elementer fra den privatpraktiserende psykologs arbejdsliv kombineret med tilhørsfølelsen og kvaliteterne fra en fast arbejdsplads.

Der er stor fleksibilitet i forhold til arbejdstid og -timer og højt til loftet, hvor der sættes stor pris på lysten til at dele nye ideer og koncepter samt et bredt spektrum af fagligheder, der bidrager til vores fortsat voksende viden inden for autisme og ADHD.
 
Med andre ord vil du opleve udpræget frihed, fleksibilitet og fællesskab. 

Hos Molis er der ligeledes lagt stor vægt på de fysiske rammer, så du vil opleve et arbejdsmiljø præget af ro og orden i hyggelige og trygge rammer.

Den ønskede profil: 

Da vi oplever stigende efterspørgsel på terapi, rådgivning, supervision og kurser inden for autisme- og ADHD-området, søger vi derfor erfarne og dygtige psykologer inden for netop disse områder.  
 
Er du nyuddannet psykolog og finder autismeområdet interessant, ser vi også positivt på din ansøgning, hvis du besidder en stor lyst og villighed til at lære og sætte dig ind i netop dette område af psykologien.  

Dine hovedopgaver vil være at tilbyde terapi, rådgivning og supervision, men der vil også være mulighed for andre initiativer som for eksempel at undervise på kurser, lave gruppeforløb, workshops, onlinekurser og meget andet. 

Vores kerneydelse er terapi i et autismevenligt miljø med fokus på ordentlighed, grundighed, fleksibilitet og fællesskab.

Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv opretholde og forstærke de fundamentale søjler i vores praksis. 

Derudover er det vigtigt, at du ønsker at arbejde selvstændigt, men også at indgå i et tæt samarbejde med det øvrige team hos Molis, hvor du blandt andet: 

• får løbende individuel og fælles supervision. 
• får løbende kollegial sparring og støtte. 
• får adgang til omfattende materialebank og ressourcer. 

Det er en fordel, hvis du er autoriseret psykolog, men ikke et krav. 

Mærk din mail: 'Ansøgning'. Din motiverede ansøgning samt CV og andre relevante dokumenter sendes til os på job@molis.dk

Ansøgningsfrist: 17.09.2023. 

Der vil blive indkaldt til ansættelsessamtaler i uge 40. Opstart ønskes hurtigst muligt. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lau Hinkaty på lau@molis.dk.
 

Om Molis

Molis er en privat, psykologisk praksis med speciale i autisme og ADHD. Molis startede som en hjertesag for stifter Ea Carøe, og det kan mærkes igennem hele organisationen. 

Her findes en medmenneskelig og ambitiøs atmosfære, der bæres på skuldrene af alle de ildsjæle, der har valgt at træde ind i vores fællesskab.

Vi arbejder inden for det psykologiske og det pædagogiske område med rådgivning, terapi, behandling og støtte med speciale i autisme, ADHD og særligt sensitive mennesker og medfølgende lidelser som depression, angst, stress, spiseforstyrrelser, søvnproblemer og selvskade. 

Vi arbejder herudover med et bredt spektrum af emner og problematikker som eksempelvis ensomhed, lavt selvværd, skolevægring og skærmafhængighed i forbindelse med autisme og ADHD. 

Vi lægger stor vægt på, at alle bliver mødt med empati og rummelighed, ligesom vi mener, at der skal være plads til forskellighed. 

Vi ønsker at skabe en tryg og rolig atmosfære hos os, hvor både små og store føler sig velkomne. 

Molis’ hovedkontor er beliggende i Indre By i København, og vi har derudover afdelinger på Sjælland og i Jylland. Læs mere om vores afdelinger her
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90