Ring til os
E-mail

Ledige stillinger i Molis

Ledige stillinger

Molis er en arbejdsplads i udvikling, og vi søger løbende dygtige og engagerede medarbejdere og praktikanter.

Vi slår ledige stillinger op her. For spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon 29 80 29 90 eller på mail info@molis.dk
 

Praktik som bogholder / regnskabsassistent

Molis søger en struktureret og engageret bogholderpraktikant/assistent. Vi tilbyder en spændende praktik i en travl privat, psykologisk praksis beliggende centralt i København med mulighed for fastansættelse efter endt praktik.

I stillingen vil der være mulighed for at arbejde med mangeartede opgaver inden for bogholderi, og der er således fokus på både personlig og professionel udvikling.

Arbejdsopgaver
Som bogholder i Molis vil du varetage mange forskellige opgaver inden for bogholderi, hvoraf dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Gennemgang og afstemning af bilagsposter samt fakturering til kunder
  • Opfølgning på debitorer
  • Deltagelse i udarbejdelse af løn til timelønnede
  • Ad hoc økonomi- og administrative opgaver
  • Assistance til medarbejdere i Molis med bogføringsopgaver

 
Din profil
Du skriver og taler flydende dansk og kan med fordel begå dig godt på engelsk.
Du er bekendt med e-conomics og herudover har erfaring med at arbejde i Danløn, da det er disse systemer, som vi benytter os af i Molis.

Du er ansvarsfuld, detaljeorienteret, serviceminded, pligtopfyldende og god til at tilrettelægge og strukturere din egen tid samt tage initiativ.
 
Vi kan tilbyde
En spændende praktikantstilling på op til 15 timer om ugen, hvor du kommer til at arbejde med mange facetter af regnskab, bogholderi og løn, og hvor der er mulighed for at blive ansat efter endt praktik.

Som bogholder i Molis får du en oplagt mulighed for at spille en central rolle i virksomheden og være med til at påvirke virksomhedens udvikling. Vi kan tilbyde et inspirerende, behageligt og roligt arbejdsmiljø med mulighed for personlig og professionel udvikling.

Vi tilbyder stor fleksibilitet, hvor du har mulighed for at tilrettelægge arbejdsopgaverne selv og kan arbejde hjemmefra. Du skal kun møde ind på kontoret én dag om ugen, resten af tiden har du mulighed for selv at tilrettelægge.
 
Sådan ansøger du
Hvis du kunne være interesseret i praktik og eventuel fastansættelse som bogholder hos Molis, er du meget velkommen til at kontakte Emma på 29 80 29 90.
 
Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til admin@molis.dk.
 
Vi indkalder til samtale løbende og håber, at du kan starte snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.
 
Om Molis
Molis er en privat, psykologisk praksis med speciale i autisme og ADHD.

Vi arbejder inden for det psykologiske og det pædagogiske område med rådgivning, terapi, behandling og støtte med speciale i autisme, ADHD og særligt sensitive mennesker og medfølgende lidelser som depression, angst, stress, spiseforstyrrelser, søvnproblemer og selvskade. 

Vi arbejder herudover med et bredt spektrum af emner og problematikker, eksempelvis ensomhed, lavt selvværd, skolevægring og skærmafhængighed i forbindelse med autisme og ADHD.

Vores mål er at gøre en positiv forskel for mennesker og øge trivslen og livskvaliteten for den enkelte ved at anvende vores specialiserede viden om og mangeårige erfaring med autisme og ADHD.

Vi lægger stor vægt på, at alle bliver mødt med empati og rummelighed, ligesom vi lægger vægt på, at der er plads til forskellighed.

Vi tror på, at vi ved at lære os selv – vores tanker, følelser og handlinger – bedre at kende, kan få større livskvalitet, trivsel og glæde i hverdagen. Ligeledes kan vi som pårørende blive bedre til at rumme og forstå forskellighed og psykiske lidelser, samt tackle udfordringer og hjælpe, når vi får mere viden og flere redskaber.

Vi ønsker at skabe en tryg og rolig atmosfære hos os, hvor både små og store føler sig velkomne.
Molis’ hovedkontor er beliggende på Store Strandstræde i Indre By i København og har derudover et lokale i Solrød Strand.
 
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90