Ring til os
E-mail

Ledige stillinger i Molis

Ledige stillinger

Molis er en arbejdsplads i udvikling, og vi søger løbende dygtige og engagerede medarbejdere og praktikanter.


Vi slår ledige stillinger op her. For spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon 29 80 29 90 eller på mail job@molis.dk.

Vi modtager altid gerne motiverede ansøgninger på job@molis.dk, hvis du kan se dig selv som del af vores team.

Psykologer søges

Vi søger erfarne og gerne autoriserede psykologer til vores praksis i såvel København som Solrød Strand. Skriv gerne til os på job@molis.dk.  

 

Om Molis

Molis er en privat, psykologisk praksis med speciale i autisme og ADHD.

Vi arbejder inden for det psykologiske og det pædagogiske område med rådgivning, terapi, behandling og støtte med speciale i autisme, ADHD og særligt sensitive mennesker og medfølgende lidelser som depression, angst, stress, spiseforstyrrelser, søvnproblemer og selvskade. 

Vi arbejder herudover med et bredt spektrum af emner og problematikker, eksempelvis ensomhed, lavt selvværd, skolevægring og skærmafhængighed i forbindelse med autisme og ADHD.

Vores mål er at gøre en positiv forskel for mennesker og øge trivslen og livskvaliteten for den enkelte ved at anvende vores specialiserede viden om og mangeårige erfaring med autisme og ADHD.

Vi lægger stor vægt på, at alle bliver mødt med empati og rummelighed, ligesom vi lægger vægt på, at der er plads til forskellighed.

Vi tror på, at vi ved at lære os selv – vores tanker, følelser og handlinger – bedre at kende, kan få større livskvalitet, trivsel og glæde i hverdagen. Ligeledes kan vi som pårørende blive bedre til at rumme og forstå forskellighed og psykiske lidelser, samt tackle udfordringer og hjælpe, når vi får mere viden og flere redskaber.

Vi ønsker at skabe en tryg og rolig atmosfære hos os, hvor både små og store føler sig velkomne.
Molis’ hovedkontor er beliggende på Store Strandstræde i Indre By i København og har derudover afdelinger i Solrød Strand, Hillerød, Vejle og Odder.
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90