Ring til os
E-mail

Ledige stillinger i Molis

Ledige stillinger

Molis er en arbejdsplads i udvikling, og vi søger løbende dygtige og engagerede medarbejdere og praktikanter.

Vi slår ledige stillinger op her. For spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon 29 80 29 90 eller på mail info@molis.dk

Vi har i øjeblikket følgende tre ledige stillinger:


Læs mere om Molis nederst på denne side.


Autoriseret psykolog

Molis oplever stigende efterspørgsel på terapi, rådgivning, supervision og kurser inden for autisme- og ADHD-området og søger derfor en erfaren og dygtig autoriseret psykolog inden for netop disse områder.

Vores kerneydelse er terapi i et autismevenligt miljø med fokus på ordentlighed, grundighed, fleksibilitet og fællesskab.

Det er vigtigt, at du ønsker dels at arbejde selvstændigt men også at indgå i et tæt samarbejde med det øvrige team hos Molis, hvor du blandt andet:

 • vil få løbende individuel og fælles supervision
 • løbende kollegial sparring og støtte
 • adgang til omfattende materialebank og ressourcer.


Som del af teamet hos Molis vil du få de bedste elementer fra den privatpraktiserende psykologs arbejdsliv kombineret med tilhørsfølelsen og kvaliteterne fra en fast arbejdsplads. Kort sagt: frihed, fleksibilitet og fællesskab. Hos Molis er der ligeledes lagt stor vægt på de fysiske rammer, så du vil opleve et arbejdsmiljø præget af ro og orden i hyggelige rammer.
 
Dine hovedopgaver vil være at tilbyde terapi, rådgivning og supervision, men der vil også være mulighed for andre initiativer som for eksempel at undervise på kurser, lave gruppeforløb, workshops, onlinekurser og meget andet.
 
Du kan læse mere om Molis på vores hjemmeside: www.molis.dk
 
Vi har afdelinger i hele Danmark men søger i øjeblikket autoriserede psykologer til vores afdelinger i København og Solrød Strand.
 
Send din ansøgning til psykolog Ea Carøe på ea@molis.dk senest 30. november 2020. Mærk din mail ”Ansøgning”. Der vil være ansættelsessamtaler i uge 50 og 51.
 

Administrativ koordinator

Molis søger administrativ koordinator med opstart 1. januar 2021. Stillingen er på 25 timer om ugen.

Den administrative koordinator er ansvarlig for den daglive administration og varetager den indledende kontakt med vores klienter og samarbejdspartnere. Den administrative koordinator arbejder tæt sammen med lederen såvel som Molis' øvrige team herunder psykologer og konsulenter og fungerer dermed som et bindeled, hvorfor stillingen også indebærer en del intern kommunikation.

Blandt opgaverne er:

 • Mail- og telefonkontakt med klienter og samarbejdspartnere
 • Løbende fakturering
 • Ad hoc-opgaver såvel som indkøb af varer
 • Praktisk afholdelse af kurser og møder, såvel som tillavning af kaffe, te, stille morgenmad og frokost frem samt oprydning
 • PA-opgaver for leder i Molis.


Nogle af opgaverne står du selv for, og andre af opgaverne deles du med andre administrative medarbejdere i Molis om.

Om dig
Vi søger en medarbejder, som har mod på at påtage sig et stort ansvar for, at den daglige drift i Molis fungerer, og som evner at have mange bolde i luften. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, så længe du er omsorgsfuld, varm og smilende, idet du nogle gange vil have telefonisk kontakt til klienter, som har det rigtig svært.

Derudover er det vigtigt, at du:

 • Kan arbejde selvstændigt og struktureret
 • Er god til at bevare overblikket
 • Er serviceorienteret.


Du vil både skulle arbejde hjemmefra samt fra vores kontor i København og i Solrød Strand.

For yderligere oplysninger kan du kontakte Molis på info@molis.dk eller 29 80 29 90.
 
Ansøgning sendes til leder Ea Carøe ea@molis.dk senest 27. november 2020. Mærk din mail ”Administrativ koordinator”. Der bliver indkaldt til samtaler i uge 50.
 

Aflaster i hjemmet

På vegne af en familie i København søger vi en aflaster til aflastning i hjemmet. Familien er dansk- og engelsktalende og har et barn på 7 år med en sjælden type epilepsi samt infantil autisme.

Du er psykologistuderende (på enten bachelor- eller kandidatniveau) eller pædagogstuderende med interesse for og viden om især autisme, mental retardering, angst og udadreagerende adfærd. Du kan arbejde selvstændigt, er ansvarsbevidst og empatisk. Det er vigtigt, at du kan bevare roen og overblikket. Det er en fordel, hvis du kender til og kan bruge piktogrammer, PECS og low arousal tilgangen, men det er også muligt at blive oplært i, ligesom du i supervision hos os støttes i at fastholde færdighederne.

Aflastningen drejer sig om følgende tidsrum i familiens hjem:

 • Mandag til torsdag kl. 7.00-9.00
 • En hverdag om ugen kl. 14.00-16.00 (17.00)
 • Fredag kl. 8.00-9.00
 • 9 timer lagt én lørdag eller søndag om måneden
 • 1 time om ugen til hjemmeforberedelse.


Hertil kommer, at du, hver gang du skal ud til familien, får 1 times løn til transporttiden, og at Molis dækker transportudgifterne til offentlig transport.

Bliv en del af Molis
Som aflaster bliver du også en del af teamet i Molis med mulighed for på sigt at få flere opgaver, tilbyde terapi mv. og på den måde få indblik i arbejdet som psykolog. Det er desuden muligt at deltage i fælles supervison og kurser som del af fællesskabet i Molis.

Spørgsmål til stillingen - og ansøgning - sendes til leder af Molis, Ea Carøe, på ea@molis.dk. Husk at skrive Aflaster i emnefeltet. Gerne hurtigst muligt.

 

Om Molis

Molis er en privat, psykologisk praksis med speciale i autisme og ADHD.

Vi arbejder inden for det psykologiske og det pædagogiske område med rådgivning, terapi, behandling og støtte med speciale i autisme, ADHD og særligt sensitive mennesker og medfølgende lidelser som depression, angst, stress, spiseforstyrrelser, søvnproblemer og selvskade. 

Vi arbejder herudover med et bredt spektrum af emner og problematikker, eksempelvis ensomhed, lavt selvværd, skolevægring og skærmafhængighed i forbindelse med autisme og ADHD.

Vores mål er at gøre en positiv forskel for mennesker og øge trivslen og livskvaliteten for den enkelte ved at anvende vores specialiserede viden om og mangeårige erfaring med autisme og ADHD.

Vi lægger stor vægt på, at alle bliver mødt med empati og rummelighed, ligesom vi lægger vægt på, at der er plads til forskellighed.

Vi tror på, at vi ved at lære os selv – vores tanker, følelser og handlinger – bedre at kende, kan få større livskvalitet, trivsel og glæde i hverdagen. Ligeledes kan vi som pårørende blive bedre til at rumme og forstå forskellighed og psykiske lidelser, samt tackle udfordringer og hjælpe, når vi får mere viden og flere redskaber.

Vi ønsker at skabe en tryg og rolig atmosfære hos os, hvor både små og store føler sig velkomne.
Molis’ hovedkontor er beliggende på Store Strandstræde i Indre By i København og har derudover afdelinger i Solrød Strand, Hillerød, Vejle og Odder.
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90