Ring til os
E-mail

I Molis tilbyder vi supervision og rådgivning såvel som faglige foredrag og kurser til institutioner, kommuner og fagpersonale. 

Supervisionen tilbydes til fagpersoner, der arbejder eller er i berøring med personer (både børn, unge og voksne), der har en autismespektrumtilstand, ADHD eller andre psykiske lidelser som OCD, depression eller spiseforstyrrelser. 

Supervisionen kan være konkret sagsrådgivning eller til personale, der ønsker at udvikle deres personlige og faglige kompetencer. Supervision tilbydes også til psykologer som led i deres autorisation.

Læs mere om supervision til fagpersoner her

Vi tilbyder foredrag og kurser, der er skræddersyet til forskellige målgrupper og behov ud fra, hvad der er vigtigt for netop din arbejdsplads eller i dit arbejde.

Foredraget eller kurset kan omhandle autisme og emner tilknyttet autisme såsom angst, depression, OCD, mobning, skolevægring, særlig sensitivitet, selvværdsproblematikker, selvskade eller søvnforstyrrelser.

Det er muligt at bestille skræddersyede kurser, der kan afholdes der, du ønsker, ligesom du kan tilmelde dig planlagte kurser hos os.

Læs mere om vores foredrag og kurser til fagpersoner her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90