Ring til os
E-mail

Screening for autisme og PDA

Vi tilbyder screening til mennesker, som har mistanke om eller gerne vil have afklaret, om de eller deres pårørende har en autismespektrum-forenelig diagnose.

En screeningssamtale varer to timer, og foregår som et interview med opklarende spørgsmål.

Efterfølgende vil du modtage en erklæring med vores konklusion og anbefalinger baseret på de to timers interview og tests. Efter du har modtaget erklæringen, kommer du ind til en afsluttende samtale på 50 minutter, hvor vi sammen gennemgår erklæringen, og du kan få svar på eventuelle spørgsmål.

For børn foregår screeningssamtalen i udgangspunktet med forældrene, eventuelt også med videooptagelse af det pågældende barn. For unge og voksne foregår screeningssamtalen med vedkommende, som screeningen omhandler.

I erklæringen vil der være en beskrivelse af den screenede person, en konklusion og anbefalinger til, hvad der vil være godt at gøre fremover. Det er også muligt at få en profilbeskrivelse af PDA-profilen i erklæringen (læs mere om PDA her). En screening er ikke diagnostisk men skal ses som en undersøgelse af, hvorvidt man skal opsøge yderligere udredning eller anden form for støtte.

Vi bruger kun spørgeskemaer og tests, som klienten har givet informeret samtykke til, og erklæringen er fortrolig og deles kun med klienten, medmindre andet er aftalt på forhånd eller aftales efterfølgende.

Erklæringen kan give dig viden og hjælp til, hvordan du/I kommer videre, og hvilken støtte du/I har behov for.

Erklæringen kan eksempelvis deles med kommunen, PPR eller jobcentret til videre samarbejde, og så de bliver bedre i stand til at give den rette støtte. Erklæringen kan også åbne op for, at du kan få en henvisning hos din egen læge til videre udredning, hvis du ønsker det.

En screening koster kr. 5.750,- inkl. to timers samtale og interview, erklæring med beskrivelse, konklusion og anbefalinger samt opfølgende samtale.

Det er muligt at få en screeningssamtale hos vores psykologistuderende, hvor prisen er reduceret til kr. 2.875,-.

Spørgsmål

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Tilmelding til screeningssamtalen

Du kan tilmelde dig screeningssamtalen herunder, og så kontakter vi dig for aftale om opstart.

Købet er bindende og kan ikke fortrydes. Læs mere om vores handelsbetingelser her.

Du tilmelder dig eller dit barn til en screeningssamtale her:

Køb screeningssamtale


Hvis du ønsker at tilmelde dig/jer med betaling via EAN-nummer, bedes du udfylde nedenstående. Dette tillægges et administrationsgebyr på kr. 50,- pr. faktura.

Betaling med EAN-nummer

Information om deltager:

Ved tilmelding samtykker du til vores privatlivspolitik.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90