Ring til os
E-mail

I Molis tilbyder vi faglige foredrag og kurser, som kan hjælpe med netop det, der er behov for på din arbejdsplads eller i dit arbejde.

Foredraget kan omhandle autisme og emner tilknyttet autismespektrumtilstande såsom angst, depression, OCD, mobning, skolevægring, særlig sensitivitet, selvværdsproblematikker, selvskade og søvnforstyrrelser.

Foredraget kan eksempelvis omhandle, hvordan man hjælper børn, unge eller voksne med en autismespektrumtilstand til at komme i skole, komme i uddannelse, opnå bedre trivsel, eller hvordan man forstår og håndterer udadreagerende adfærd.

Vi tilbyder foredrag og kurser, der er skræddersyet til forskellige målgrupper, der på forskellig vis har behov for at øge deres faglige viden om specifikke psykiske vanskeligheder.

Du kan læse mere om de kurser, vi udbyder, i vores kursuskatalog.

De faglige foredrag tilbydes blandt andet til fagpersonale, der arbejder eller er i berøring med personer (både børn, unge og voksne), som har en autismespektrumtilstand og/eller ADHD. Fagpersonale kan eksempelvis være pædagoger, lærerer, socialrådgivere, psykologer, psykiatere, sygeplejersker, læger, ergo- og fysioterapeuter, støtte-kontaktpersoner, diætister og ledere.

Derudover planlægger vi løbende kurser hos os, der omhandler forskellige temaer, som du, hvad enten du er fagperson, forælder eller selv er berørt af psykiske vanskeligheder, har mulighed for at tilmelde dig.

Læs mere om vores kommende kurser her.

Du er meget velkommen til at kontakte os for en aftale, eller hvis du har nogle spørgsmål til vores kurser for fagpersoner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90