Ring til os
E-mail

Vi tilbyder kurser, foredrag og workshops relateret til autisme og ADHD

Du kan booke os til at komme ud og holde kursus, oplæg eller workshop om netop det emne, som du ønsker. Vi kommer gerne ud i hele landet.


Vi holder kurser og workshops om blandt andet KAT-kassen, introduktion til autisme, søvnproblematikker, hjernens funktioner, angst, skærmafhængighed/skærmforbrug, skolevægring, sanseforstyrrelser/sansefølsomhed, stress, kost/spisning, pigeprofilen inden for autisme, PDA (Pathological Demand Avoidance – Ekstrem Kravafvisning), struktur og sociale historier.

Du kan klikke her og se, hvilke kommende kurser der er planlagt i kalenderen. Hvis du gerne vil holdes opdateret på kommende kurser, er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Hvis du gerne vil vide, hvad andre siger om vores kurser, kan du læse mere her.

Herunder kan du klikke ind og læse mere om nogle af de emner, vi holder kurser om, og som vi kan bookes til:

Kurserne kan have forskellig længde alt efter ønsker og behov. De kan således variere fra at vare én time til eksempelvis at strække sig over flere dage eller måneder. Vi kommer gerne ud i hele landet, og der er også mulighed for, at vi holder kurset i vores lokaler i København, i Solrød Strand eller i Aarhus.

Vi skræddersyr gerne kurserne, så de passer til netop jeres ønsker til emne og til jeres målgruppe. Pris, indhold og form aftaler vi sammen.

Hvis du ikke finder det kursus, som netop du har brug for, er du meget velkommen til at kontakte os på kursus@molis.dk, så vi sammen kan finde ud af, om vi kan tilrettelægge et kursus efter dine/jeres behov.

Spørgsmål og booking

Du er velkommen til at kontakte os vedrørende spørgsmål eller forespørgsler på kursus@molis.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90