Ring til os
E-mail

Gratis telefonrådgivning med Pernille Hebsgaard

Molis tilbyder fra 6. september gratis telefonisk rådgivning hver onsdag om autisme med Pernille Hebsgaard, som er autistisk forandringsagent, foredragsholder og vejleder.

Har du som autist brug for hjælp til at få skabt en hverdag, du trives i, eller har du brug for at tale med én, der forstår din situation og højst sandsynligt selv har stået i en lignende situation?

Er du forælder til en autist, og ønsker du at vide mere om, hvordan du bedst støtter dit barn? Eller er du på anden vis tæt med en autist, og ønsker du at styrke jeres relation?

Og ønsker du indefraperspektivet på særlige problemstillinger i dit liv? Er der noget, der fylder lige nu?

Det kan eksempelvis være mistrivsel, madvaner, sansemæssige oplevelser, forudsigelighed, overgang til ungdoms-/voksenliv, nedsatte eksekutive funktioner eller maskering, som du har brug for at tale om.

Hvad tilbyder Pernille?

Uanset hvor du er, eller hvem du er, kan Pernille tilbyde sparring og vejledning i din helt særlige situation. Dit behov skal blot tage udgangspunkt i autisme.

Det kan eksempelvis være:

 • En akut problemstilling i dit/jeres liv
 • Et specifikt spørgsmål om autisme
 • Ideer til at tackle en særlig udfordring
 • Spørgsmål om hensigtsmæssige tilgange/tiltag i forskellige situationer
 • ... eller hvad der ellers fylder hos dig/jer lige nu

Bemærk, at der ikke tilbydes juridisk rådgivning eller sagsbehandling, og at det primære fokus er på autisme og ikke ADHD.

Hvem er Pernille?

Pernille har flere års erfaring inden for autismeområdet, hvor hun har arbejdet med alt fra afholdelse af kurser/foredrag og formidling via diverse medier til telefonisk/skriftlig rådgivning og sparring.

Du får dermed indefraperspektivet på netop dén situation, du står i, fra én, der med stor sandsynlighed har været der før.

Men du får også en nuanceret tilgang fra én, der via mange dialoger fordelt over de seneste år har oparbejdet en enorm viden om autisme i flere aspekter af livet - set både udefra og indefra - og som ikke kun er autist selv, men også er tæt med autister. 

Altså får du et nuanceret allround-perspektiv på din særlige situation – og altid med dig i fokus.

Pernille glæder sig til at tale med dig.

Sådan gør vi

Pernille tilbyder gratis telefonrådgivning á 30 minutter per session hver onsdag i tidsrummet 9.00-10.00

For at undgå telefonkø og frustration over ikke at komme igennem til Pernille, skal du på forhånd booke din tid i vores bookingsystem herunder.
  
Pernille ringer dig op på den bookede tid fra et skjult nummer. Tager du ikke telefonen, ringer hun én gang mere, før hun går videre til den næste samtale. Bemærk, at vi kun ringer til danske telefonnumre.     

Du kan booke én tid per samtaledag og altså ikke flere tider i forlængelse af hinanden. Du er velkommen til at booke en ny tid efter din rådgivning/samtale, hvis du har brug for det.

Har du booket en tid til telefonrådgivning, men er du blevet forhindret i at deltage, bedes du skrive til kommunikationskonsulent Emma Thomson på 49 40 98 33 eller emma.thomson@molis.dk.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller produkter, anbefaler vi, at du ringer til vores hovedtelefon på 29 80 29 90.
 
Du er også velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere.

Hvis du gerne vil holdes løbende opdateret på, hvilke kurser og arrangementer vi udbyder og få nyttig viden om autisme, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Booking herunder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90