Ring til os
E-mail

Bedsteforældre ønsker at forstå deres børnebørn, men når der er autisme eller ADHD involveret, kan det ofte være sværere.

Bedsteforældre kan føle, at de er utilstrækkelige og bliver holdt udenfor, og det kan ske, at de tænker, at barnebarnet er dårligt eller mangelfuldt opdraget, og at mere opdragelse og grænser vil gavne situationen.

Omvendt kan forældrene føle sig bebrejdede og ikke set og forstået, og dermed risikerer de at skubbe bedsteforældrene længere væk.

I Molis giver vi psykologisk og pædagogisk støtte og rådgivning til bedsteforældre, således at bedsteforældre har mulighed for at få en bedre indsigt i og viden om udfordringerne og autismepædagogik. Bedsteforældre, forældre og børnebørn kan få stor glæde og fælles gavn af hinanden, når der er et fælles udgangspunkt, og der er forståelse og rummelighed, og på den baggrund vil bedsteforældrene være en uundværlig ressource for familien.

Vi holder jævnligt et kursus for bedsteforældre til børn og unge med autisme, hvor bedsteforældre kan få viden og redskaber til at håndtere livet som bedsteforældre til børn med autisme. Du kan læse om kurset her.

Du er meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller en aftale.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90