Ring til os
E-mail

Molis er det latinske ord for bølgebryder

Bølgebryderens formål er at hindre eller formindske bølgeudbredelse i havne og på kyster, så der skabes en sikker havn.

Problemer, udfordringer, tanker og følelser er ligesom bølger, der kommer store som små. Sommetider kan de være så voldsomme, at man føler sig væltet omkuld, og at man er ved at drukne i dem. I løbet af livet støder alle på udfordringer, der kan få en til at føle sig på dybt vand.

Ligesom bølger slår ringe i vandet, har problemer en tendens til at brede sig og blive større, hvis man ikke har strategier til at håndtere dem. Strategierne er med til at skabe en robusthed i dig, og bliver derved din indre bølgebryder; foruden den vil man være mere sårbar over for livets udfordringer og forhindringer.

Man kan ikke forhindre bølgerne i at komme, men man kan skabe en mere robust og sund indre bølgebryder.

I Molis giver vi psykologisk og pædagogisk behandling, støtte og rådgivning, så vi sammen med dig kan opbygge din indre bølgebryder. Vi ønsker at støtte dig i at finde de redskaber, der kan være med til at skabe en tryg og sikker havn i dit liv, selv når bølgerne står højt, ved at du opbygger dine egne, hensigtsmæssige mestringsstrategier, således at problemer, negative tanker og svære følelser bliver nemmere at håndtere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90