Ring til os
E-mail

Autisme psykolog

Molis er en psykologisk praksis med kompetente psykologer og konsulenter, som har specialiseret sig i autisme. Molis er det rette sted for dig, hvis du har autisme, er pårørende til en med autisme eller ønsker at blive screenet for autisme og få svar på, om du bør opsøge udredning for autisme eller ej. Udfordringer grundet autisme kan afhjælpes og behandles med psykologhjælp, og vi har samtaler med både børn, unge og voksne. Du er således velkommen uanset køn, alder, symptomer og eventuel diagnose. 

En autismepsykolog er, som navnet antyder, en psykolog, som beskæftiger sig med børn, unge og familier med autisme samt fagfolk på autismeområdet. I vores praksis kan vi tilbyde både terapi, rådgivning, kurser, uddannelse og pædagogiske forløb. Med andre ord er der rig mulighed for at få hjælp, så du ikke skal gå alene med dine udfordringer - også problemer grundet autisme i svær grad er muligt at behandle.


 

Psykolog med speciale i autisme

Mange oplever, at det gør en forskel at søge hjælp hos en psykolog. En psykolog kan være en hjælp og en støtte, hvis du har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen, fordi du eller dit barn har autisme, eller hvis du er meget trist og mistrives. En psykolog kan ligeledes være en stor hjælp, hvis du har udfordringer eller problemer i dit liv, som du ikke selv ved, hvad du skal gøre ved. 

At gå til psykolog er ikke et quickfix. Psykologen kan gennem veldokumenterede behandlingsformer og specialiseret viden om autisme hjælpe dig på rette vej. Da autisme er en medfødt udviklingsforstyrrelse, er det ikke muligt at helbrede autisme, men der er rig mulighed for at få et godt liv og overkomme de vanskeligheder, som autismen kan forårsage. Både vores konsulenter og psykologer kan give dig kompetent hjælp og støtte.

Som autist bør du vælge din psykolog med omhu. En psykolog er nemlig ikke bare en psykolog. Psykologer specialiserer sig typisk i forskellige områder, hvilket er årsagen til, at ikke alle psykologer er lige dygtige på alle områder. For eksempel er det ikke alle, som har et indgående kendskab til autisme og autismens symptomer, behandlingsformer med mere. Ønsker du at komme i kontakt med en af vores psykologer eller konsulenter, der har specialiseret sig i netop autisme, så kan du klikke her. Vi står klar med professionel hjælp - hjælpen er aldrig mere end et opkald eller en mail væk.
 

Overvej et kursus om autisme

Hos Molis tilbyder vi ikke kun terapi, rådgivning og støtte. Vi arrangerer og afholder også en lang række kurser om autisme og udfordringer relateret til autismediagnosen. Disse kurser er henvendt til pårørende, eksempelvis forældre til børn med autisme, og til fagpersoner, der arbejder med autisme. Du er velkommen til at gå på opdagelse i vores store kursuskatalog, hvis du er nysgerrig efter at vide, hvilke kurser om autisme vi tilbyder.

Som deltager vil du få en bredere viden om og større forståelse for, hvad autisme er, og hvordan man forstår og håndterer de udfordringer og følgetilstande, som autisme kan forårsage eller komplicere. 
 

Vi har også et selvforståelseskursus

Et selvforståelseskursus er henvendt til både børn, unge og voksne med autisme. Et selvforståelseskursus er et individuelt forløb, hvilket vil sige, at du har samtaler alene med en psykolog eller autismekonsulent. På selvforståelseskurset vil du få en bredere viden og forståelse for, hvorfor du agerer og tænker, som du gør, hvordan du kommer bedre gennem hverdagen, hvordan du opbygger dit selvværd, hvordan du håndterer stress og angst og meget mere. På selvforståelseskurset får du mange gode redskaber, du kan bruge i din dagligdag. Vi tilpasser selvforståelseskurset til dig, så det passer til dine behov og udfordringer.

Selvforståelseskurset gør en afgørende forskel for de fleste med autisme. Du kan læse mere og tilmelde dig her, hvis det lyder som et kursus for dig. Du er meget velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med til samtalerne. Hvis du har spørgsmål til vores selvforståelseskursus, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90