Ring til os
E-mail

Molis - hvem er vi

Molis er en privat, psykologisk praksis med speciale i autisme og ADHD.

Vi arbejder inden for det psykologiske og det pædagogiske område med rådgivning, terapi, behandling og støtte med speciale i autisme, ADHD og særligt sensitive mennesker og medfølgende lidelser som depression, angst, stress, spiseforstyrrelser, søvnproblemer og selvskade. 

Vi arbejder herudover med et bredt spektrum af emner og problematikker; eksempelvis ensomhed, lavt selvværd, skolevægring og skærmafhængighed i forbindelse med autisme og ADHD.

Vores mål er at gøre en positiv forskel for mennesker og øge trivslen og livskvaliteten for den enkelte ved at anvende vores specialiserede viden om og mangeårige erfaring med autisme og ADHD.

Vi lægger stor vægt på, at alle bliver mødt med empati og rummelighed, ligesom vi lægger vægt på, at der er plads til forskellighed.

Vi tror på, at vi ved at lære os selv – vores tanker, følelser og handlinger – bedre at kende, kan få større livskvalitet, trivsel og glæde i hverdagen. Ligeledes kan vi som pårørende blive bedre til at rumme og forstå forskellighed og psykiske lidelser, samt tackle udfordringer og hjælpe, når vi får mere viden og flere redskaber.

Ud over at skabe forståelse og indsigt, både for den enkelte og for pårørende, hjælper vi i Molis også med opklaring af klientens problem, og hvordan der konkret skal sættes ind, herunder hvilke psykologiske og pædagogiske redskaber, der kan tages i anvendelse.

Vi ønsker at skabe en tryg og rolig atmosfære hos os, hvor både små og store føler sig velkomne.

Her kan du hente vores velkomstbrochure, som også beskriver hvem vi er, og hvad vi kan gøre for dig. Hvis du klikker på billedet herunder, kan du se brochuren i deet læsevenlige format via Issuu.

I menuen kan du klikke rundt og læse mere om Molis og se billeder af vores hyggelige lokaler. Du kan også læse om, hvad navnet ‘Molis’ betyder her, eller du kan læse, hvad andre siger om os her.


Vi byder altid på en kop kaffe/te og lidt sødt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90