Ring til os
E-mail

Her finder du podcasts og radioudsendelser, hvor du kan blive klogere på autisme og emner knyttet til autisme.

Hvis du kender til en podcast eller en radioudsendelse, der omhandler autisme, må du meget gerne kontakte os, så vi kan få den med her på siden.

Er jeg stadig autist? - DR P1 dokumentar

Perry Mcleod har haft diagnosen autisme siden han var fem år gammel. I dag er han 26 år og har nærmest ikke tænkt på autismen de sidste ti år. Spørgsmålet er, om man kan vokse sig fra sin autisme? Psykolog Ea Carøe fra Molis laver i podcasten en miniudredning, og Perry rejser tilbage i tiden og taler med sine forældre og andre pårørende om sin diagnose og profil op gennem opvæksten.
Lyt her til 'Er jeg stadig autist?'


Hjernekassen på DR P1: Autisme og ADHD

Hvad er autisme og ADHD? Hvordan er det at leve med disse diagnoser? Hvordan er det at leve sammen med mennesker, der har dem? Hvad kan man gøre for at gøre livet lettere med autisme og ADHD?
Peter Lund Madsen har Anne Skov Jensen i studiet. Anne er politibetjent, jurist og advokat og har diagnoserne Aspergers Syndrom og ADHD.
Lyt her til 'Hjernekassen: Autisme og ADHD'

 

Videnskabens verden: Autismen i os alle, DR P1

Autister har problemer med kommunikationen, har tit nørdede interesser, de går ekstremt op i, togtider, vaskepulvermærker - og kan have svært ved at forstå sociale samspil. Nu har det største genetiske studie nogensinde afsløret, at vi alle går rundt med gener for autisme.  Men hvorfor er vi så ikke alle autister?
Lyt her til 'Autismen i os alle'