Ring til os
E-mail

Find vej til vores kontorer her

Vi har fem afdelinger. Vores hovedkontor er placeret i København, og vores øvrige afdelinger er placeret i Aarhus, Odense, Solrød Strand og Holbæk. 


Du kan læse om vores afdelinger herunder og hvordan, du kommer frem til dem.
KøbenhavnAarhus - Odense - Solrød Strand - Holbæk - Online/telefonisk Nørre Voldgade, København

Adressen er: Nørre Voldgade 88, 3. sal, 1358 København K. (Indstil GPS til Nørre Voldgade 90) 
 
Vores kontor er centralt placeret lige ved Nørreport Station i indre by i København på Nørre Voldgade på hjørnet af gågaden, der fører ned mod Kultorvet.
 
Du kommer til Molis ad en mindre port til venstre for Café Vivaldi.

Porten er låst, men du kommer ind ved at taste en kode, som du får oplyst inden første besøg, på et sort display til højre for døren.

Når porten summer, kan du åbne den og gå ind. Indenfor porten skal du til højre ind ad en dør til opgangen.

Du kan tage enten elevatoren eller trappen op til 3. sal til Molis. Der står Molis på døren, og døren er ulåst.

Du kan klikke på kortet for rutevejledning.

Metro
Kontoret er lige ved Nørreport Station, hvor der er en metrostation. 
 
Bus
Der er mange buslinjer på Nørreport station, bl.a. 5C, 6A, 14 og 350S. Du kan se på www.rejseplanen.dk hvilken bus, du kan tage.
 
S-tog og regionaltog
Kontoret er lige ved Nørreport Station, hvor der både er intercitytog, regionaltog og S-tog. 

I bil 
Hvis du kommer i bil, kan du parkere på p-pladserne op langs Nørre Voldgade eller i gaderne rundt om Nørreport Station. I dagstimerne kan det være svært at få en plads, så det er en god idé at komme i god tid.
 
400 meter væk ligger Q-Parks P-hus på Israels Plads 1. Det tager ca. 5 minutter at gå til kontoret herfra. Alternativt ligger P-huset i Adelgade 750 meter væk. Det tager ca. 10 minutter at gå derfra til kontoret.
 
Vær opmærksom på, at både parkering på gaden og i P-husene koster et gebyr.
 H.H. Seedorffs stræde, Aarhus 

Adressen er: Hans Hartvig Seedorffs stræde 6, 1. tv, 8000 Aarhus.

Vores afdeling er placeret i centrum af Aarhus midtby tæt på både Aarhus H og Rutebilstationen. 

Kontoret består af fire samtalelokaler, et stort kursuslokale og køkken med spisepladser.
Det ligger i en etageejendom, hvor andre firmaer holder til på de øvrige etager, men vi har 1. salen for os selv. 
 
Vi deler indgang med de øvrige i ejendommen. Du kommer ind i bygningen ved at trykke i 3 sekunder (eller mere) på knappen til venstre for døren, hvorpå der står ‘DØRÅBNER’. Vær opmærksom på, at døren kan være lidt tid om at åbne, efter du har trykket på knappen. Når du kommer ind i bygningen, kan du enten tage trappen eller elevatoren, der ligger lige fremme i lokalet. 
 
På 1. salen ligger vores dør til venstre, når du kommer op ad trappen. Der står Molis på døren. 
 
Molis-lokalerne har ikke noget venteværelse, men kommer du før tid, er du velkommen til at sætte dig ind i kursuslokalet, der ligger til venstre for indgangen. Skulle du ramme en dag, hvor der er kursus i huset, er du velkommen til at sidde i køkkenet i stedet (som ligger til højre for indgangen).
 
Det vil være muligt at komme ind fra ti minutter før, at aftalen begynder, så du eksempelvis kan nå på wc inden samtalen. Vi henter dig i kursuslokalet eller køkkenet, når vi er klar til at tage imod dig.
 
Toiletterne er placeret ude i opgangen, til højre for vores hoveddør på 1. sal.
 
Da vi er placeret tæt på både Banegården og Rådhuspladsen / Park allé, er der mange muligheder for at komme til os med både letbane, bus og tog.

Brug evt www.rejseplanen.dk  for at undersøge de muligheder, der passer til dig.
 
Bus:
Bus nummer 1A, 2A, 3A, 4A, 11, 13, 16, 17, 18, 23, 43, 44, 45, 46 stopper alle lige udenfor vores kontor. 

Tog:
Aarhus H er nærmeste togstation, hvorfra du kan gå til Hans Hartvig Seedorffs Stræde 6.

I bil:
Vi råder desværre ikke over vores egne P-pladser, men der er flere muligheder for parkering på gaderne rundt om Hans Hartvig Seedorfs Stræde, hvor du kan benytte p-apps til at betale. Du kan også parkere i Scandic P-hus, der ligger lige overfor Molis, eller I Sallings P-hus, der ligger knap 10 minutters gang fra os.Filosofgangen, Odense

Adressen er: Filosofgangen 24, 2. sal, 5000 Odense C.
 
Vores afdeling er placeret midt i Odense Centrum tæt ved Vestergade og direkte ud til Munke Mose ved Odense å.
 
Afdelingen ligger på 2. sal i en etageejendom, hvor andre virksomheder holder til på de øvrige etager, men vi har hele 2. salen for os selv.
 
Vi deler opgangen med de øvrige i ejendommen, og når du går ind ad hoveddøren, skal du gå over til hovedtrappen og fortsætte op, til du når 2. sal. Der står Molis på vores døren, og du går bare ind og sætter dig i venteværelset.
 
Det er muligt at komme 10 minutter før din aftale, så du f.eks. kan nå på toilettet, inden samtalen begynder. Vi henter dig i venteværelset, når vi er klar til at tage imod dig. Du skal ikke at melde din ankomst.
 
Selve kontoret består af to samtalelokaler samt et større kursuslokale, der også bruges som venteværelse.
 
Toilettet er placeret bagerst i venteværelset og er markeret med et tydelig skilt.

Du kan klikke på kortet for rutevejledning.
 
Gående:
Filosofgangen er en parallelgade til Vestergade. Du kan enten gå ned ad Ny Vestergade eller via Filosofhaven.

Tog: 
Kommer du til Odense via tog, kan du stå af på Odense Banegaard og derefter både tage letbanen og bus 55 og bus 153. Alle tre har stop i gåafstand til kontoret. 

I bus:
Der går bus – både almindelig bus og gratis bus – direkte fra banegården. De stopper lige ud for vores kontor i nummer 24.
 
I bil:
Private parkeringspladser findes i gården bag kontoret (via porten). Parker venligst i bås nummer 4. Parkeringstilladelser kan hentes på kontoret ved ankomst. Ved pladsmangel henvises til offentlige P-pladser både ved Filosofhaven og ved Kunstbygningen Filosofen.


 
Solrød Center, Solrød Strand

Adressen er: Solrød Center 33, 1. sal, 2680 Solrød Strand. (Indstil GPS til Solrød Center 31) 

Vores kontor ligger tæt ved Solrød Strand Station (S-tog og bus) og motorvejsafkørsel 30 på Køge Bugt motorvejen.

Vi er på første sal over butikken Skoringen, og vi er nabo til butikken Meny.

Hvis du kommer med offentlig transport til Solrød Strand station, skal du gå mod Matas og Meny, så kommer du i retning af vores lokaler. Det tager ca. 1 minut på gåben fra stationen. Når du kommer til Meny, skal du gå mod parkeringspladsen ad en lille sti mellem Meny og Skoringen. 

Du kommer op til vores lokaler ad en (stejl) udendørs trappe på den side, som vender ud mod parkeringspladsen. Vær opmærksom på, at der ikke er elevator.

Du kan tage plads i venteværelset, når du ankommer, og så bliver du hentet til aftalt tid.

Du kan klikke på kortet for rutevejledning.

S-tog
Der er 100 meter til Solrød Strand S-togsstation (1 minut på gåben). S-togslinjerne A og E kører til Solrød Strand station.

Regionaltog
Der er 7 km til Køge Nord station, hvorfra hurtigtoget til København og til Fyn/Jylland afgår.

Bus
Der kører flere buslinjer til Solrød Strand station, bl.a. 120, 215, 220 og 246. Du kan se på Rejseplanen.dk hvilken bus, du skal med.

I bil 
Når du kommer i bil, skal du af ved afkørsel 30 (Solrød Nord) fra Køge Bugt motorvejen. (Indstil GPS til Solrød Center 31)

Der er gratis og ubegrænset parkering på nogle parkeringspladser i Solrød Centret, og der er 3 timers gratis parkering på andre parkeringspladser. Gældende parkeringsregler fremgår af skiltene på parkeringspladsen. 
 


Ahlgade, Holbæk

Adressen er: Ahlgade 63, 4300 Holbæk.

Vores kontor ligger tæt ved Holbæk Station (regionaltog og bus) og motorvejsafkørsel 18 på Holbæk-motorvejen.

Vi holder til på første sal, og vi er nabo til Sydbank på højre side og Borgergården/ Zhine på venstre side.

Hvis du kommer med offentlig transport til Holbæk Station, skal du gå over fodgængerovergangen ved stationen, og herfra kan du vælge at gå af Bysøstræde eller Jagtvej. 

Hvis du vælger at gå ad jagtvej, skal du gå over fodgængeovergangen ved stationen og dreje til højre, indtil fortovet slutter. Her drejer du til venstre og fortsætter til, at du kommer til en rød bygning på det modsatte hjørne af, hvor dette fortov slutter.

Ved denne bygning skal du fortsætte til højre, indtil du kommer til et lyskryds, hvor der bl.a. ligger en Bog&Idé og Arbejdernes Landsbank. I dette lyskryds skal du dreje til venstre, indtil du kan se en stor bygning, hvorpå der står 'Borgergården'. Det er her, at vores kontor er placeret. Det tager cirka 5-10 minutter at gå fra stationen.

Vælger du at gå ad Bysøstræde, skal du blot fortsætte forbi den røde bygning beskrevet ovenfor, indtil du kommer til Ahlgade, hvor du har Elefantapoteket på din højre hånd og Byens Optik på din venstre hånd. Her skal du dreje til højre. Fortsæt til højre indtil du kommer til et lyskryds, hvor du på din venstre hånd kan se en stor bygning, hvorpå der står 'Borgergården'. Denne rute tager cirka 5-10 minutter.

Når du er ankommet, finder du vores lokaler ved at gå ind ad hoveddøren i bygning 63. Det er døren lige til venstre for Sydbank. Denne dør er ulåst, og du kan vælge at tage enten elevatoren eller trapperne op. Hvis døren er låst, kan du ringe på dørtelefonen ud for navnet 'Molis'. Herefter vil du blive lukket ind.

Regionaltog
Der er cirka 500 meter mellem Holbæk Station og vores afdeling i Holbæk.
 
Bus
Der går flere buslinjer (540, 215, 228, 560) til Holbæk Station. Du kan se på www.Rejseplanen.dk eller i appen 'Rejseplanen', hvilken bus du kan tage med.
 
Regionaltog
Der går regionaltog til og fra Holbæk Station, der bl.a. kører til København. Ligeledes går der hurtigtog til Københavns Hovedbanegård. Det tager ca. 45 minutter.
 
I bil
Når du ankommer i bil, skal du køre på Holbæk-motorvejen og følge rute 21 mod Sjællands Odde/ Roskilde. Du skal herefter dreje fra ved frakørsel 18 mod Holbæk Ø.
 
Man kan parkere bag 'Borgergården', hvorfra der også er indgang til vores afdeling. Her er første time gratis, hvorefter der kan betales for parkering via Apcoa. Hvis man parkerer bag Holbæk Teater, der ligger lige ved Borgergården, er der to timers gratis parkering.
 
Gældende parkeringsregler fremgår ligeledes af skiltene på parkeringspladsen.


Online/telefonisk

Vi tilbyder, at alle vores ydelser kan foregå online eller telefonisk. Derudover har vi Molis Online Univers med en række onlinekurser, som løbende opdateres med nye kurser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90