Ring til os
E-mail

Find vej til vores kontorer her

Vi har 5 afdelinger. Vores hovedkontor er placeret i Københavns indre by, vores andre afdelinger er placeret i Solrød Strand, Hillerød og Holbæk. Vi tilbyder også hjemmebesøg fra Odder.


Du kan læse om vores afdelinger herunder og hvordan, du kommer frem til dem.
København - Solrød Strand - Hillerød - HolbækJylland 

Store Strandstræde, København

Adressen er: Store Strandstræde 19, 1. tv., 1255 København K
 
Vores kontor er centralt placeret i indre by i København i Store Strandstræde mellem Nyhavn og Bredgade.
 
Porten er for det meste åben, så du kan gå direkte ind. Hvis porten er låst, skal du ringe på der, hvor der står Molis.
 
Inde i porten går du ind ad første dør på venstre hånd. Du kan tage trappen eller elevatoren til 1. sal. Der står Molis på døren, og døren er åben.
 
Du kan tage plads i venteværelset, når du ankommer, og så bliver du hentet til aftalt tid.
 
Du kan klikke på kortet for rutevejledning.

Metro
Der er 400 meter til Kongens Nytorv, hvor der er en metrostation (5 min. på gåben).

Bus
Der er flere buslinjer tæt på, bl.a. 1A, 26, 66 og 350S. Du kan se på www.rejseplanen.dk hvilken bus, du kan tage.

S-tog og regionaltog
Der er 1,0 km til Nørreport station (12 minutter på gåben), hvor der både er regionaltog, S-tog og metro.

I bil 
Hvis du kommer i bil, kan du parkere på gaden eller i en af de små gader omkring kontoret. I dagstimerne kan det godt være svært at få en plads, så det er en god idé at komme i god tid.

210 meter væk ligger Jeudans P-hus på Skt. Annæ Plads, og 400 meter væk ligger et parkeringshus i Dronningens Tværgade 4.

Vær opmærksom på, at både parkering på gaden og i P-husene koster et gebyr.

Solrød Center, Solrød Strand

Adressen er: Solrød Center 33, 1. sal, 2680 Solrød Strand. (Indstil GPS til Solrød Center 31) 

Vores kontor ligger tæt ved Solrød Strand Station (S-tog og bus) og motorvejsafkørsel 30 på Køge Bugt motorvejen.

Vi er på første sal over butikken Skoringen, og vi er nabo til butikken Meny.

Hvis du kommer med offentlig transport til Solrød Strand station, skal du gå mod Matas og Meny, så kommer du i retning af vores lokaler. Det tager ca. 1 minut på gåben fra stationen. Når du kommer til Meny, skal du gå mod parkeringspladsen ad en lille sti mellem Meny og Skoringen. 

Du kommer op til vores lokaler ad en udendørs trappe på den side, som vender ud mod parkeringspladsen.

Du kan tage plads i venteværelset, når du ankommer, og så bliver du hentet til aftalt tid.

Du kan klikke på kortet for rutevejledning.

S-tog
Der er 100 meter til Solrød Strand S-togsstation (1 minut på gåben). S-togslinjerne A og E kører til Solrød Strand station.

Regionaltog
Der er 7 km til Køge Nord station, hvorfra hurtigtoget til København og til Fyn/Jylland afgår.

Bus
Der kører flere buslinjer til Solrød Strand station, bl.a. 120, 215, 220 og 246. Du kan se på Rejseplanen.dk hvilken bus, du skal med.

I bil 
Når du kommer i bil, skal du af ved afkørsel 30 (Solrød Nord) fra Køge Bugt motorvejen. (Indstil GPS til Solrød Center 31)

Der er gratis og ubegrænset parkering på nogle parkeringspladser i Solrød Centret, og der er 3 timers gratis parkering på andre parkeringspladser. Gældende parkeringsregler fremgår af skiltene på parkeringspladsen. 
 
 

Helsingørsgade, Hillerød

Adressen er: Helsingørsgade 16B, 3400 Hillerød.

Kontoret er centralt placeret i Hillerød centrum på Helsingørsgade, som er den del af gågaden, der ligger tættest på Hillerød Station.


Kontoret er et baghus til gågaden Helsingørsgade. Kommer du derfra, går du gennem porten og ind. Kontoret ligger helt inde i gården med selvstændig indgang.
 
Kontoret har ikke noget venteværelse, da det kun rummer et kontor til én behandler af gangen. Det vil være muligt at komme ind fra fem minutter inden aftalen, så man for eksempel kan nå på wc og komme på plads inden sin tid.
 
S-tog og lokalbanetog
Der er 500 meter til Hillerød Station (8 min. på gåben), hvor der er S-tog til København og lokalbanetog til Hundested, Helsingør, Gilleleje og Tisvildeleje. S-togslinjen A kører til og fra Hillerød Station.

Bus
Der er flere buslinjer tæt på. Det gælder blandt andre 301, 302 og 303 Du kan se på www.rejseplanen.dk, hvilken bus du kan tage.

I bil 
Hvis du kommer i bil, kan du parkere i et parkeringshus (ved siden af Irma), der ligger tre minutters gang fra kontoret. Vær opmærksom på, at parkering i P-huset koster et gebyr. Fra parkeringshuset går du forbi Irma og ud på gågaden Helsingørsgade og ind af porten fra gaden.

 
 

Ahlgade, Holbæk

Adressen er: Ahlgade 63, 4300 Holbæk.

Vores kontor ligger tæt ved Holbæk Station (regionaltog og bus) og motorvejsafkørsel 18 på Holbæk-motorvejen.

Vi holder til på første sal, og vi er nabo til Sydbank på højre side og Borgergården/ Zhine på venstre side.

Hvis du kommer med offentlig transport til Holbæk Station, skal du gå over fodgængerovergangen ved stationen, og herfra kan du vælge at gå af Bysøstræde eller Jagtvej. 

Hvis du vælger at gå ad jagtvej, skal du gå over fodgængeovergangen ved stationen og dreje til højre, indtil fortovet slutter. Her drejer du til venstre og fortsætter til, at du kommer til en rød bygning på det modsatte hjørne af, hvor dette fortov slutter.

Ved denne bygning skal du fortsætte til højre, indtil du kommer til et lyskryds, hvor der bl.a. ligger en Bog&Idé og Arbejdernes Landsbank. I dette lyskryds skal du dreje til venstre, indtil du kan se en stor bygning, hvorpå der står 'Borgergården'. Det er her, at vores kontor er placeret. Det tager cirka 5-10 minutter at gå fra stationen.

Vælger du at gå ad Bysøstræde, skal du blot fortsætte forbi den røde bygning beskrevet ovenfor, indtil du kommer til Ahlgade, hvor du har Elefantapoteket på din højre hånd og Byens Optik på din venstre hånd. Her skal du dreje til højre. Fortsæt til højre indtil du kommer til et lyskryds, hvor du på din venstre hånd kan se en stor bygning, hvorpå der står 'Borgergården'. Denne rute tager cirka 5-10 minutter.

Når du er ankommet, finder du vores lokaler ved at gå ind ad hoveddøren i bygning 63. Det er døren lige til venstre for Sydbank. Denne dør er ulåst, og du kan vælge at tage enten elevatoren eller trapperne op. Hvis døren er låst, kan du ringe på dørtelefonen ud for navnet 'Molis'. Herefter vil du blive lukket ind.

Regionaltog
Der er cirka 500 meter mellem Holbæk Station og vores afdeling i Holbæk.
 
Bus
Der går flere buslinjer (540, 215, 228, 560) til Holbæk Station. Du kan se på www.Rejseplanen.dk eller i appen 'Rejseplanen', hvilken bus du kan tage med.
 
Regionaltog
Der går regionaltog til og fra Holbæk Station, der bl.a. kører til København. Ligeledes går der hurtigtog til Københavns Hovedbanegård. Det tager ca. 45 minutter.
 
I bil
Når du ankommer i bil, skal du køre på Holbæk-motorvejen og følge rute 21 mod Sjællands Odde/ Roskilde. Du skal herefter dreje fra ved frakørsel 18 mod Holbæk Ø.
 
Man kan parkere bag 'Borgergården', hvorfra der også er indgang til vores afdeling. Her er første time gratis, hvorefter der kan betales for parkering via Apcoa. Hvis man parkerer bag Holbæk Teater, der ligger lige ved Borgergården, er der to timers gratis parkering.
 
Gældende parkeringsregler fremgår ligeledes af skiltene på parkeringspladsen.

 

Odder i Jylland

Vi tilbyder også hjemmebesøg fra Odder, hvor de første 20 km er inkluderet i terapiprisen.

Hvis afstanden er større, afregnes der efter de takster, som fremgår af prislisten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90