Ring til os
E-mail

Som aflastningsfamilie har man typisk børn, som af forskellige årsager er meget sårbare og har det svært.

Det kan være en fordel at blive sat ind i og blive en del af samarbejdet omkring behandlingen af barnet, hvis barnet er i et forløb, eller være med til at igangsætte et forløb, hvis man vurderer, at det er nødvendigt.

I Molis vil vi kunne hjælpe med at skabe samarbejde mellem barnets biologiske familie og aflastningsfamilie, hvis det er nødvendigt. Som aflastningsfamilie er den fælles forståelse af problemerne og rådgivning til konkrete psykologiske og pædagogiske tiltag og redskaber centralt for både familiens og barnets trivsel.

Som aflastningsfamilie kan der være behov for, at man får hjælp til, hvordan man bedst skaber relationen til barnet, og hvordan man skaber tryghed og styrker tillidsforholdet. Børn, der har det psykisk svært, kan have anderledes behov med hensyn til, hvad der giver dem tryghed og tillid, end børn uden psykiske vanskeligheder, hvilket er vigtigt at være bevidst om.

I Molis giver vi psykologisk og pædagogisk støtte og rådgivning til aflastningsfamilier. Du er meget velkommen til at kontakte os for en aftale.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90