Ring til os
E-mail

Herunder er nogle af de tilbagemeldinger, som vi har modtaget på både vores kurser, individuelle forløb og terapi.

De er skrevet ind kronologisk med de ældste nederst og de nyeste øverst.
 

Kurset der for mig gav super mening. Sammenfattede den række kurser, jeg har deltaget i om autisme, og bandt enderne samme. Samtidig gav kurset mig en "værktøjskasse", som jeg allerede er begyndt at anvende.
Far til en pige med autisme.


Super godt kursus med masser af god information. Grundig gennemgang og dejligt med alt det visuelle!! PERFEKT!
Anonym


Tak for et rigtig godt kursus :) (...) Derudover synes jeg at det var et rigtig rart/hyggeligt lokale (men det er alle jeres lokaler :) Det betyder rigtig meget for, at man føler sig godt tilpas :)
Anonym mor


Du var her på (x)skolen sidste år til vores pædagogiske weekend. Vi var meget begejstret for dit oplæg om PDA profil, derfor skriver vi igen. (...)
Afdelingsleder på specialskole, marts 2019

 

Tusind tak for et rigtigt godt kursus om Piger og autisme i fredags (...).
Anonym, september 2018


Glæder mig til at komme igen og i nye omgivelser.
I er de bedste af de bedste. Gid ALLE lærere og pædagoger indenfor feltet fik de lange kurser hos jer.
Så tror jeg vi ville se en eklatant forbedring af kvaliteten rundt omkring.
Indtil da må vi alle sprede det som ringe i vandet.
M.v.h. Karin
Karin Prosberg, august 2018Mange tak for en meget inspirerende og lærerig dag. (…)
Kvinde, juni 2018
 

 
Allerførst vil jeg gerne rose og takke dig for et fantastisk kursus for bedsteforældre, som jeg var så heldig at deltage i onsdag den 27.6.
Det var et fantastisk godt sammensat og gennemført program, hvor jeg blev klogere, fik indblik i andres erfaringer, fik luftet mine bekymringer – men først og fremmest følte mig klædt endnu bedre på, til at være sammen med mit barnebarn, da jeg tog hjem.
SÅ STOR TAK FOR DET.
Kvinde, juni 2018 


Var på kursus i efteråret sidste år omkring autisme og søvn, det var så fantastisk og meget brugbart for os også selvom vi har små børn. (…). Det var en stor hjælp for os, at jeg deltog i efteråret omkring søvn. Det gav os et tidsperspektiv på, at situationen nok skulle ændre sig, men at det er noget der vil tage tid og lang tid. Med benhårdt arbejde og målrettet indsats sker der fremskridt. Det var meget meget brugbart, vi har bl. a arbejdet meget mere målrettet omkring stres reduceringen efter kursus, og hvad det kan være der giver overbelastninger i hverdagen. Med 2 børn på 5 og 2 som begge er udfordret, så er det vigtigt at vide, hvad vi kan gøre for at skabe endnu mere ro i hverdagen.
Mor, maj 2018

Vi kan varmt anbefale alle bedsteforældre kurset for bedsteforældre for at få en bedre forståelse om hvorfor og hvordan man kan håndtere / hjælpe sine børnebørn og deres forældre.
Lillian & Ole, mormor og morfar til Kris med Aspergers, marts 2018
 

Jeg har fået en stor og nyttig viden, som betyder, at jeg bedre kan møde og forstå mennesker med autisme. Tak for meget fint kursus!
Dorte, bonusbedsteforælder til dreng med autisme, marts 2018
 

Jeg kan varmt anbefale autismespecialiserings-kurset hos Molis. Jeg har fået både en meget bred men også detaljeret viden og forståelse af de udfordringer, mennesker med autisme skal håndtere, hvilket giver mig en bedre forståelse og afsæt til hvilke krav og forventninger, jeg kan inkludere i min daglige pædagogiske praksis med unge med autisme.
Pædagog på bosted, januar 2018
 

Jeg og mine to kollegaer fra ‘x’ deltog d. 30. januar 2018 i dit kursus vedr. sanseforstyrrelser og autisme. Vi fik alle 3 rigtig meget med hjem og vil gerne sige tak for en lærerig eftermiddag.
Fagperson, januar 2018
 

Kurset havde den rette bredde og dybde i emnet. Jeg har fået besvaret alle mine spørgsmål og har mulighed via links og tilsendt ekstramateriale at grave dybere ned i detaljerne, skulle jeg ønske det. Fagligheden er høj og præsentationen perfekt. Man får også en fornemmelse af stort engagement og kærlighed til faget og de mennesker, der arbejdes med i Molis. En rigtig god oplevelse. Jeg vil varmt anbefale Molis til både kurser og forløb.
Kvinde med Aspergers og mor til søn med Aspergers, januar 2018 
 

Jeg har den 10. jan 2018 deltaget i kursus Autisme, angst og PDA hos Molis. Det var et udbytterigt kursus, som gav mig endnu mere viden om PDA og angst og om forskellen i tilgangen til at støtte en person med Autisme og PDA profil og at støtte en person med Autisme. Dette er væsentligt at kende til for både pårørende og fagpersoner i skole, aflastning og ikke mindst forvaltninger, da de jo ellers kan komme til at vælge de uhensigtsmæssige tiltag, der absolut ikke skaber grobund og vilkår for udvikling.
Kaja Pedersen, januar 2018
 

Ea er med sin dobbelte ekspertise som psykolog og forælder til et menneske med autisme en meget autentisk person og en virkelig dygtig formidler.
Signe H., november 2017
 

Først et stor TAK for et foredrag i lørdags, som gav mig god og nyttig viden og forståelse for min ASF kærestes reaktionsmønstre og nedsmeltninger. Virkelig dejligt med en “praktisk forklaring hvorfor”. Tak. (…). Tak for nyttig viden. (…) Det var godt, nyttig og brugbart.
Rikke, november 2017
 

Jeg er igang med Autismespecialisering uddannelsen hos Molis.
Jeg har mange års autisme erfaring som pædagog -med denne uddannelse opkvalificere jeg både min viden og erfaring.
Jeg kan varmt anbefale dette sted både som uddannelse sted og som psykologisk praksis.
Jannie T., november 2017

Mange tak for eftermiddagen d. 14/11 med din gennemgang af ‘Piger og Autisme’. Det havde både jeg og min datter på 17 stor glæde af!
Elise, november 2017
 

Endnu engang tak for et fantastisk inspirerende oplæg om angst på Skivekonferencen!
Mette Hemmingsen, psykolog, november 2017

Og endnu engang TAK for dit meget spændende og fagligt velfunderede oplæg på konferencen, det var super godt
Julie, psykolog, november 2017


 

Allerførst endnu engang mange tak for en rigtig god dag i Aalborg. Jeg har i dag haft dit ”vejrtrækningskort” i brug i min rådgivning og glæder mig til at inddrage meget mere af dine guldkorn i mit arbejde.
Susanne, oktober 2017


 

Jeg var på jeres første kursus omkring mødre med autisme, og det var bare noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv længe.
Jane, juni 2017


 

Karoline er meget glad for at gå hos dig, og vi kan mærke at hun tænker over det I taler om (…). Vi syntes virkelig, vi kan mærke, at hun er begyndt at få det bedre, og hun er blevet bedre til at tale med os om det, der er svært for hende.
Betina, maj 2017


 

Tusind tak for så fin en samtale igen i dag. Jeg bliver mere klar på, hvordan Emma er ramt, og det har jeg brug for for min egen forståelses skyld men også for, at vi kan hjælpe hende bedste fremadrettet.
Stina, maj 2017


 

Hvor var det dejligt at møde dig, og tusind tak for et fantastisk oplæg. Du er en fantastisk formidler og et vidunderligt menneske, jeg lagde specielt mærke til din anerkendende måde at modtage og besvare spørgsmål fra salen på!! (…) Det er bare et SÅ vigtigt og forsømt område, så tak for dit store arbejde, og dit ønske om at dele viden! Jeg ønsker mig en eftermiddag med dig i julegave
Lena, maj 2017


 

Og Anders konstaterede på hjemvejen i dag; Kathrine er den sødeste psykolog jeg nogensinde har snakket med! Det er da et kompliment, der er værd at gå på weekend på . Så god weekend herfra
Inge, maj 2017


 

Tak for et fantastisk og yderst relevant oplæg på Sikon. Det var meget inspirerende.
Karina, pædagog, april 2017


 

Tak for sådan en fin samtale hos dig igår, jeg sov 12 timer efterfølgende  Tænker at noget landede i mig, ved at mærke at nu har jeg fundet et sted hos jer, med stor ekspertise og forståelse for lige præcis det vi står i som forældre til et ny-diagnostiseret barn med Asperger, og hvor også Julie kan få støtte og hjælp på sigt. Det gav ro!
Stina, april 2017


 

Ea er en fantastisk formidler af sin omfattende viden. Eas hjerte banker for at hjælpe børn, unge og familier med autistiske vanskeligheder inde på livet og som tilhører kan man ikke undgå at blive inspireret af Eas store engagement. Ea brænder klart igennem med sin nuancerede forståelse af vanskelighederne og ikke mindst med alle de tips, værktøjer og ideer til konkrete og håndgribelige tag, der kan hjælpe i en hverdag præget af autisme. Ea forstår at gøre sit oplæg interessant og levende, samtidigt med at hun formår at tilpasse stoffet, så det er relevant for tilhørerne, der kan gå direkte ud og bruge Eas anbefalinger i egen praksis og eget liv bagefter.
Det har været en stor fornøjelse at deltage i Eas oplæg og jeg giver hende mine bedste anbefalinger!
Mia-Maria Worm, psykolog, januar 2017


 

Ea er en inspirerende, fagligt dygtig og passioneret formidler. Hun formår at tilpasse sin undervisning, så den er relevant og målrettet modtageren. Allervigtigst skaber hendes oplæg refleksion og nysgerrighed – og derudover fylder det stadig i baghovedet. Jeg vil stærkt anbefale at gøre brug af Eas specialiserede viden!
Trine Kaas, psykolog, november 2016


 

Mange tak for sidst og for dit spændende oplæg.

Det var meget givende, at du kunne komme med så mange konkrete eksempler, og gjorde formidlingen så virkelighedsnær. Man fornemmer i høj grad din store erfaring med emnet.
Karen Nielsen, psykolog, november 2016


 

Spændende workshop! Ea kender virkelig sin målgruppe, og hendes passion brænder tydeligt igennem. Som terapeut har jeg fået en skærpet opmærksomhed på, hvordan jeg skal gribe mine klienter, der ligger sig op ad autismespektret og konkrete idéer til terapeutiske tiltag.
Sebastian, psykolog, oktober 2016


 

Min datter Julie har for et par år siden haft et selvforståelses forløb hos dig + et par samtaler bagefter. Begge dele med stor succes, og noget som hun ofte vender tilbage til. Nu er Julie nået dertil, at hun godt kunne tænke sig et “brush up” på selvforståelsesforløbet (…).
Dorte Sylvest, oktober 2016


 

Tusind tak endnu en gang for det rigtigt gode oplæg du holdt for os i lørdags. Jeg blev også selv meget inspireret, og jeg tror også, at de andre fik meget ud af det.
Rigmor, oktober 2016


 

Tusind tak for et fantastisk kursus.
Vi har været på flere andre kurser omkring søvn inden dette, men dette er ubetinget det bedste søvnkursus, vi har været til, bl.a. pga. den super gode grundlæggende/faktuelle viden, som virkelig giver en forståelse af hjernen, og ikke mindst at det er specielt overvejet i forhold til autismeproblematikken. Det er også det kursus, hvor vi har fået flest redskaber med hjem (og ikke mindst brugbare og overskuelige ”redskaber” – herunder også de udleverede arbejdspapirer).
(…) TAK!!!
Pia, september 2016


 

(…) De 2 forløb Emil havde hos Ea Carøe udviklede ham og gav ham en forståelse af sig selv. Det er nok den største udvikling Emil har gennemgået. Både i henhold til sig selv, men også til omverdenen og hans skolegang.
Zusanne, september 2016


 

Mange tak for sidst, jeg fik stort udbytte af dit foredrag om autisme og angst.
Alberte, september 2016


 

(…) Og så har jeg stor ros til dig:
Vi havde besøg af socialtilsynet i går og de var helt imponerede over dit kursus med de unge og syntes, det var en fantastisk ide, som de gerne ville give videre til andre Botilbud.
Mette Tellerup, leder på Sct. Mikkelsgade botilbud, september 2016


 

Super oplæg i dag – vi vil meget gerne lade os inspirere af dit oplæg. (…) Du er VIRKELIG en dygtig underviser – tak for dig.
Stine, september 2016


 

Tusinde tak for en spændende dag om Kat-kassen i går i Smørum. Nu har jeg arbejdet med kassen det sidste halve år ud fra hvad der synes logisk for mig, men manglede i den grad ideer til flere måder at bruge den på og det har jeg nu, både i forhold til arbejdet som pædagog, men også som mor til en skøn autist.
Anne, september 2016


 

Tak for et super kursus i fredags.
Jeg er SÅ klar på at implementere KAT kassen mere i dagligdagen. (…)
Jeg har allerede anbefalet dig videre.
Louise, september 2016.


 

Tak for et rigtig godt kursus i KAT-kassen i fredags. Det var dejligt, at det var på virkelig højt niveau og med mange rigtig gode slides  og selvfølgelige gode fortællinger fra virkeligheden.
Conny, september 2016


 

Tak for et meget inspirerende kursus i fredags.
Jeg deltog som mor til en dreng med autisme og glæder mig til at komme i gang når jeg har modtaget materialet.
Jeg vil kontakte dig igen da jeg er sikker på du ville kunne hjælpe vores familie, men i første omgang glæder vi os til at komme i gang med Kat-kassen.
Christina, september 2016


 

Tak for et godt kursus i KAT-kassen d. 09.09.16.(…). Tak for materialet! Jeg bruger det allerede i praksis, med stor succes.
Maria, september 2016

 
 

Det var mig der havde fornøjelsen af at deltage i dit kursus i København i foråret, og som efterfølgende har anbefalet det til vores ledelse. Jeg er super glad for at det har kunne lade sig gøre, og glæder mig til at mine kolleger får samme viden. (…) Vi glæder os meget.
Jesper, august 2016


 

I flere år har vi ledt efter et sted, hvor der er så meget kompetence samlet under et tag, som kan dække vores skønne datters og familiens behov. Vores datter har autisme, angst, OCD, psykotiske symptomer og selvskade. Det sted har vi fundet ved Ea Carøe, Molis, så vi tager gerne fra Odense til Kbh.
Vores datter ser hver gang meget frem til at komme ved Ea, og er åben og engageret i samarbejdet med Ea, tager arbejdsopgaverne med hjem og arbejder målrettet med dem for at få det bedre. Nogle gange er Josefine (hund) med under samtalerne. Det elsker vores datter, og det gør det også nemmere at snakke om noget af det svære, når hun samtidig kan kæle med Josefine.
Vi forældre profiterer ligeledes i høj grad af den supervision vi får af Ea, og det er rart og trygt at vide vi ikke længere er alene.
Ea er helt fantastisk. Hun får både vores datter og os til at føle os trygge og mødt, hun er fagligt vildt dygtig, og så er hun bare så sød.
Vi kan varmt anbefale Molis.

Amalie, juni 2016

 
 

Vi har/+har haft et helt fantastisk forløb. Super rådgivning- behandling der er tilpasset ASF/ADHD/angst o.a. udfordringer. Gode brugbare strategier til at håndtere udfordringer (til både forældre + ung) god vejledning, super støtte ved eksponerings øvelser. Kan kun anbefale rådgivning og behandling hos MOLIS.
Bettina, juni 2016

 
 

Du er stadig med os herhjemme, jeg behøver bare at nævne dit navn, så husker Emil hvad han har lært. Forløbet hos dig har været helt uvurderligt, du er simpelthen en velsignelse til børn der har det svært, og jeg benytter enhver lejlighed til at anbefale dig til andre, der kunne have brug for at komme under dine milde og beskyttende vinger.

Zanna, maj 2016

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90