Ring til os
E-mail

Herunder er nogle af de tilbagemeldinger, som vi har modtaget på både vores kurser, individuelle forløb og terapi.

De er skrevet ind kronologisk med de ældste nederst og de nyeste øverst.

 

"Det er min yndlingspodcast. Hvor er I dog kompetente :-) Jeg gjorde opmærksom på jeres podcast i min søns børnehave (han har særlige behov), og siden har pædagogerne sagt tak til mig tre gange, fordi jeg henviste til jer. De fortæller, at podcasten så præcist sætter ord på, hvad de kæmper for, når de forsøger at støtte forældre og børn i et nogen gange kafkask system <3".
Feedback på Molis' podcast Autisme på Hjernen.

"I am very impressed with your work. You and the whole team are doing very significant and meaningful work. Thank you for that."
Feedback på samarbejde med Molis. 

"Jeg har sjældent hørt undervisning med så stor en faglig tyngde og kvalitet, som jeres forløb tilbyder. Stor tak for det, og stor respekt for den faglige viden, I har opnået og deler ud af. På en særdeles praksisnær og brugbar måde! Jeres formidling af den nyeste viden om autisme har været direkte anvendelig i mit møde med hver enkelt menneske med autisme.
Det har styrket min evne til at formidle viden om autismens forskellige udtryk videre på en lettilgængelig måde, så de mennesker, jeg møder, har opnået øget forståelse af dem selv. Mange redskaber er implementeret med stor effekt."
Professionel og mor til pige med autisme (deltager på AutismeSpecialisering)

"Tusinde tak for en super god og virkelig anvendelig uddannelse! Jeg har fået meget indsigt i rigtig mange anvendelige værktøjer og masser af referencer for yderligere fordybning. Det er jeg både glad for og taknemmelig over. Mine unge borgere nyder godt af det hele :-) Og det gør i øvrigt mine kollegaer i jobcenteret - både sagsbehandlerne, mentorerne og virksomhedskonsulenterne - også."
Majken Ege, virksomhedskonsulent og mentor (deltager på AutismeSpecialisering)

"Jeg har været meget glad for at være på uddannelsen, og jeg har opnået et højt fagligt udbytte. Jeg synes, at de 10 moduler har givet mig et større overblik og forståelse for alle de forskellige aspekter, man skal tænke ind, når man arbejder med autisme. Så tusind tak for det. Det har også været berigende at være sammen med mennesker fra andre arbejdsområder end ens eget." 
Dorte Hjerrild (deltager på AutismeSpecialisering)

"Et godt og fordybende basiskursus i mad og autisme, hvor der bliver klarlagt mange udfordringer og især en del, man ikke var klar over havde en betydning."
Plejemor til dreng med infantil autisme om kurset Mad og autisme 

"Meget oplysende kursus. Vi har fået større forståelse for de udfordringer, vores datter har, og hvor og hvordan det er ekstra vigtigt at hjælpe og støtte hende - og få hjælp og støtte til hende. En ekstra bonus var, at vi også fik forståelse for, hvorfor og hvordan vi som forældre gennem årene har tilpasset os og hele familiens liv til at passe på vores datter, uden at vi vidste, at der var autisme på spil. En klar anbefaling herfra."
Feedback på kurset om Piger og kvinder med autisme

"Du skal vide at det betyder meget for XX at tale med dig. Vi kan mærke at hun slapper mere af derhjemme og vi bliver naturligvis endnu klogere på hvad der fungerer bedst for hende. Alle børn burde have mulighed for at tale med nogen som ikke er deres forældre! Ligesom de kan gå gratis til tandlæge i skolealderen. Vi er taknemlige!"
Feedback på samtaler med Emilie

"Den guide I har lavet til sagsbehandlere om det gode møde, er SÅ GENIAL. Jeg møder mange borgere som præcis har efterlyst et sådan materiale. Og netop i sidste uge havde en borger jeg har haft forløb med, inviteret sin sagsbehandler med, fordi de går galt af hinanden i deres kommunikation. Det var en samtale jeg havde frygtet lidt, men fordi vi kunne tale ud fra guiden, blev det en virkelig god samtale, hvor både borger og sagsbehandler følte sig mødt og forstået, og de fik lavet nogle gode fremtidige aftaler. SÅ TUSIND TAK."
Tine, rådgiver i Københavns Kommune, om Guide til det gode møde

Kære Kathrine. Jeg har netop afsluttet dit online strukturkursus. Og hvor er det bare godt. Ville ønske det havde været der, da vi var helt nye på autismefronten. Jeg synes især det er godt, at det er så konkret, helt ned til hvordan man klipper og laminerer, det er jo det, der er svært, når man er ny. Og så synes jeg faktisk også, at det var rart, at det var online, forstå mig ret, jeg behøvede ikke at forholde mig til, hvad du synes om os. Vi har haft hjemmevejledning, hvor jeg synes jeg kom til at bruge meget energi på at tænke over, hvad hun nu synes om os, man føler jo altid at man bliver vurderet og er til eksamen, når der kommer en hjem fra kommunen, selvom det bare er for at hjælpe. Med dit kursus kunne jeg bare koncentrere mig om at lytte og lære. Og så er det jo også altid meget rarere at lære af en, der har prøvet det selv. Tak.
Charlotte, om online strukturkursus


Tusind tak for et rigtig godt kursus. Det har været meget givende, og jeg er glad for, at vi har været to afsted, så vi har været to om at dele vores viden med resten af teamet :)
Deltager på AutismeSpecialisering

Tak for et fantastisk kursus, det har været en kæmpe gave og meget brugbart. Jeg glæder mig til forsat at få alt det, jeg har lært, i spil og brede det ud, samt videreformidle det til mine kolleger, forældre mm. som vil have glæde af det. (...) Endnu en gang tusind tak for et spændende og læreringt år på autismespecialiseringen. Jeg glæder mig over alt det, jeg har lært og alt det materiale, jeg har fået med i rygsækken. Tak for dig og dit store engagement.
Christina, Specialbørnehaven Himmelhuset; deltager på AutismeSpecialisering


Igen tusind tak for et fantastisk år - jeg har lært så meget og bruger det dagligt i mit arbejde.
Tak.
Deltager på AutismeSpecialisering


Det bliver svært at slippe vores fantastiske og spændende forløb med jer kloge mennesker i Molis, og de spændende mennesker vi har nydt undervisningen med. Vi håber stadig, at I udvikler en omgang 2.
Deltager på AutismeSpecialisering


Tusind tak for et rigtig godt kursus. Det har været interessant og fornøjeligt, givende med info og viden om autisme, med tid til egne refleksioner, brugbare redskaber/metoder/midler, mm. Jeg vil komme til at bruge mange af tingene på rette tid og sted fremover. Tak for det.
Deltager på AutismeSpecialisering


Tusind tak for en rigtig god uddannelse. [...] tusind tak for din indsigt og viden. Det har været en stor fornøjelse, at lægge endnu et lag på autismearbejdet. Det bliver til glæde for 50 børn og unge på X, tak for det.
Deltager på AutismeSpecialisering


Jeg synes det har været så fantastisk lærerigt at blive undervist af jer, og bruger mange af de redskaber jeg har fået med fra jer alle.
Deltager på AutismeSpecialisering


Dejligt berigende webinar. Levende fortalt med gode forståelige eksempler. En virkelig aha-oplevelse, som desværre nu vil give endnu en kamp med den offentlige børnepsykiatri ... suk...
Lena, mor til 13-årig dreng, om webinaret Et indblik i PDA-profilen


Kære Bettina, tusinde tak for din meget kompetente hjælp. Jeg har været rigtig glad for vores samarbejde, som startede da S. var nydiagnosticeret. Det har været en støtte og hjælp under sorgfasen, hvor jeg har skulle finde ståsted i mit nye liv, fyldt med bristede forventninger, og en helt anden fremtid end planlagt. [...] På det tidspunkt kom du ind i billedet. Du kunne svare på alle mine mere eller mindre relevante spørgsmål. Det har været en rigtig dejlig støtte at have dig med på rejsen, [...]. Du har lært mig, hvordan S. opfatter verden, hvordan jeg bedst støtter ham, og hvordan jeg IKKE skal gøre, hvad han lærer noget af, hvorfor han gør som han gør, hvordan jeg kan hjælpe ham til selv at forstå. [...] Det har været dejligt, at du har lyttet til mig og mødt mig, der hvor jeg var. Det har også været dejligt, at du hver gang har haft et lille undervisningsoplæg med, så jeg er blevet fodret med viden. Du har også hjulpet mig med, hvad Autismeforeningen kan bidrage med, hvordan man søger handicapkort og hvad man kan forvente af støtte fra kommunen. Du har givet mig hjælpemidler til at oprette struktur til S. hverdag. Du har hævet mit niveau til stor glæde for S. Jeg har lært, hvordan jeg skaber rammerne omkring S. så han får de aller bedste forudsætninger for at kunne udvikle sig så godt som muligt. Jeg føler mig godt klædt på nu takket være din indsats. 
Mona, mor


Først og fremmest vil jeg lige rose jeres uddannelse, det er meget lærerigt og alle undervisere vi har haft har været utroligt kompetente.
Rasmus Becker, deltager på AutismeSpecialisering


Rigtig mange tak for et godt og inspirerende kursus idag. 
Kursusdeltager


1000 mange tak for dit fantastiske oplæg, og også tak for hjælpen... Der er faldet megen ros af til dig! (...). Igen rigtig mange tak for en god og givtig torsdag aften.
Anonym


Super godt kursus med en meget velforberedt underviser med stor viden om emnet. En underviser der var god til at formidle emnet samt gøre det så håndgribeligt og forståeligt så muligt. Der var en masse gode håndgribelige øvelser som man straks kunne tage i brug næste gang man skulle være sammen med børnene. Kan varmt anbefales.
Dorthe, pædagog på specialskole


Har deltaget i tre kurser som fagperson og har hver gang oplevet super kompetente oplæghsoldere. Glæder mig allerede til de næste to kurser, jeg er tilmeldt. Tak for det gode indhold og for at dele ud af jeres gode viden og erfaringer. 
Henriette


Tusind tak for i lørdags. Det var alt, hvad vi havde håbet på i forhold til samlet at få noget fælles input og kunne fordybe os mere i det.
Jeg har kun fået positiv feedback fra kolleger, og dagen har sat mange tanker i gang.
Du var utrolig god til at formidle stoffet på en let forståelig måde, men stadig så man føler, at man er blevet klogere og bedre klædt på til at arbejde med det.
Så tusind tak!
Jane, fagperson


Tusind tak for vanvittigt inspirerende kursusdag; jeg får virkelig meget ud af det og glæder mig til de næste mange gange.
Tine, fagperson, Københavns kommune


Først og fremmest har jeg lige lyst til at skrive, at jeg simpelthen er så begejstret for kurset hos jer. Jeg glæder mig hver eneste gang og sidder bare og nyder at få så meget med hjem. Jeg synes, det er så skønt, at der både er mulighed for at fordybe sig i de forskellige emner, uden at tempoet bliver sat ned eller niveauet daler. Ofte oplever jeg, at alle kurser om ASF - uanset særligt fokus på kurset - starter med basic, og så når man ligesom aldrig videre på sådan et almindeligt aften- eller dagskursus.
Louise, fagperson - sagt om vores uddannelse AutismeSpecialisering


Tusind tak for et virkelig informativt og på alle måder fremragende kursus i onsdags.
Far til barn med autisme


Kurset der for mig gav super mening. Sammenfattede den række kurser, jeg har deltaget i om autisme, og bandt enderne samme. Samtidig gav kurset mig en "værktøjskasse", som jeg allerede er begyndt at anvende.
Far til en pige med autisme.


Super godt kursus med masser af god information. Grundig gennemgang og dejligt med alt det visuelle!! PERFEKT!
Anonym


Tak for et rigtig godt kursus :) (...) Derudover synes jeg at det var et rigtig rart/hyggeligt lokale (men det er alle jeres lokaler :) Det betyder rigtig meget for, at man føler sig godt tilpas :)
Anonym mor


Du var her på (x)skolen sidste år til vores pædagogiske weekend. Vi var meget begejstret for dit oplæg om PDA profil, derfor skriver vi igen. (...)
Afdelingsleder på specialskole


Tusind tak for et rigtigt godt kursus om Piger og autisme i fredags (...).
Anonym


Glæder mig til at komme igen og i nye omgivelser. I er de bedste af de bedste. Gid ALLE lærere og pædagoger indenfor feltet fik de lange kurser hos jer.
Så tror jeg vi ville se en eklatant forbedring af kvaliteten rundt omkring.
Indtil da må vi alle sprede det som ringe i vandet.
M.v.h. Karin
Karin Prosberg


Mange tak for en meget inspirerende og lærerig dag. (…)
Kvinde


Allerførst vil jeg gerne rose og takke dig for et fantastisk kursus for bedsteforældre, som jeg var så heldig at deltage i onsdag den 27.6.
Det var et fantastisk godt sammensat og gennemført program, hvor jeg blev klogere, fik indblik i andres erfaringer, fik luftet mine bekymringer – men først og fremmest følte mig klædt endnu bedre på, til at være sammen med mit barnebarn, da jeg tog hjem.
SÅ STOR TAK FOR DET.
Kvinde


Var på kursus i efteråret sidste år omkring autisme og søvn, det var så fantastisk og meget brugbart for os også selvom vi har små børn. (…). Det var en stor hjælp for os, at jeg deltog i efteråret omkring søvn. Det gav os et tidsperspektiv på, at situationen nok skulle ændre sig, men at det er noget der vil tage tid og lang tid. Med benhårdt arbejde og målrettet indsats sker der fremskridt. Det var meget meget brugbart, vi har bl. a arbejdet meget mere målrettet omkring stres reduceringen efter kursus, og hvad det kan være der giver overbelastninger i hverdagen. Med 2 børn på 5 og 2 som begge er udfordret, så er det vigtigt at vide, hvad vi kan gøre for at skabe endnu mere ro i hverdagen.
Mor


Vi kan varmt anbefale alle bedsteforældre kurset for bedsteforældre for at få en bedre forståelse om hvorfor og hvordan man kan håndtere / hjælpe sine børnebørn og deres forældre.
Lillian & Ole, mormor og morfar til Kris med Aspergers


Jeg har fået en stor og nyttig viden, som betyder, at jeg bedre kan møde og forstå mennesker med autisme. Tak for meget fint kursus!
Dorte, bonusbedsteforælder til dreng med autisme


Jeg kan varmt anbefale autismespecialiserings-kurset hos Molis. Jeg har fået både en meget bred men også detaljeret viden og forståelse af de udfordringer, mennesker med autisme skal håndtere, hvilket giver mig en bedre forståelse og afsæt til hvilke krav og forventninger, jeg kan inkludere i min daglige pædagogiske praksis med unge med autisme.
Pædagog på bosted


Jeg og mine to kollegaer fra ‘x’ deltog d. 30. januar 2018 i dit kursus vedr. sanseforstyrrelser og autisme. Vi fik alle 3 rigtig meget med hjem og vil gerne sige tak for en lærerig eftermiddag.
Fagperson


Kurset havde den rette bredde og dybde i emnet. Jeg har fået besvaret alle mine spørgsmål og har mulighed via links og tilsendt ekstramateriale at grave dybere ned i detaljerne, skulle jeg ønske det. Fagligheden er høj og præsentationen perfekt. Man får også en fornemmelse af stort engagement og kærlighed til faget og de mennesker, der arbejdes med i Molis. En rigtig god oplevelse. Jeg vil varmt anbefale Molis til både kurser og forløb.
Kvinde med Aspergers og mor til søn med Aspergers


Jeg har den 10. jan 2018 deltaget i kursus Autisme, angst og PDA hos Molis. Det var et udbytterigt kursus, som gav mig endnu mere viden om PDA og angst og om forskellen i tilgangen til at støtte en person med Autisme og PDA profil og at støtte en person med Autisme. Dette er væsentligt at kende til for både pårørende og fagpersoner i skole, aflastning og ikke mindst forvaltninger, da de jo ellers kan komme til at vælge de uhensigtsmæssige tiltag, der absolut ikke skaber grobund og vilkår for udvikling.
Kaja Pedersen


Ea er med sin dobbelte ekspertise som psykolog og forælder til et menneske med autisme en meget autentisk person og en virkelig dygtig formidler.
Signe H.


Først et stor TAK for et foredrag i lørdags, som gav mig god og nyttig viden og forståelse for min ASF kærestes reaktionsmønstre og nedsmeltninger. Virkelig dejligt med en “praktisk forklaring hvorfor”. Tak. (…). Tak for nyttig viden. (…) Det var godt, nyttig og brugbart.
Rikke


Jeg er igang med Autismespecialisering uddannelsen hos Molis.
Jeg har mange års autisme erfaring som pædagog -med denne uddannelse opkvalificere jeg både min viden og erfaring.
Jeg kan varmt anbefale dette sted både som uddannelse sted og som psykologisk praksis.
Jannie T.


Mange tak for eftermiddagen d. 14/11 med din gennemgang af ‘Piger og Autisme’. Det havde både jeg og min datter på 17 stor glæde af!
Elise


Endnu engang tak for et fantastisk inspirerende oplæg om angst på Skivekonferencen!
Mette Hemmingsen, psykolog


Og endnu engang TAK for dit meget spændende og fagligt velfunderede oplæg på konferencen, det var super godt
Julie, psykolog


Allerførst endnu engang mange tak for en rigtig god dag i Aalborg. Jeg har i dag haft dit ”vejrtrækningskort” i brug i min rådgivning og glæder mig til at inddrage meget mere af dine guldkorn i mit arbejde.
Susanne


Jeg var på jeres første kursus omkring mødre med autisme, og det var bare noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv længe.
Jane


Karoline er meget glad for at gå hos dig, og vi kan mærke at hun tænker over det I taler om (…). Vi syntes virkelig, vi kan mærke, at hun er begyndt at få det bedre, og hun er blevet bedre til at tale med os om det, der er svært for hende.
Betina


Tusind tak for så fin en samtale igen i dag. Jeg bliver mere klar på, hvordan Emma er ramt, og det har jeg brug for for min egen forståelses skyld men også for, at vi kan hjælpe hende bedste fremadrettet.
Stina


Hvor var det dejligt at møde dig, og tusind tak for et fantastisk oplæg. Du er en fantastisk formidler og et vidunderligt menneske, jeg lagde specielt mærke til din anerkendende måde at modtage og besvare spørgsmål fra salen på!! (…) Det er bare et SÅ vigtigt og forsømt område, så tak for dit store arbejde, og dit ønske om at dele viden! Jeg ønsker mig en eftermiddag med dig i julegave
Lena


Og Anders konstaterede på hjemvejen i dag; Kathrine er den sødeste psykolog jeg nogensinde har snakket med! Det er da et kompliment, der er værd at gå på weekend på . Så god weekend herfra
Inge


Tak for et fantastisk og yderst relevant oplæg på Sikon. Det var meget inspirerende.
Karina, pædagog


Tak for sådan en fin samtale hos dig igår, jeg sov 12 timer efterfølgende  Tænker at noget landede i mig, ved at mærke at nu har jeg fundet et sted hos jer, med stor ekspertise og forståelse for lige præcis det vi står i som forældre til et ny-diagnostiseret barn med Asperger, og hvor også Julie kan få støtte og hjælp på sigt. Det gav ro!
Stina


Ea er en fantastisk formidler af sin omfattende viden. Eas hjerte banker for at hjælpe børn, unge og familier med autistiske vanskeligheder inde på livet og som tilhører kan man ikke undgå at blive inspireret af Eas store engagement. Ea brænder klart igennem med sin nuancerede forståelse af vanskelighederne og ikke mindst med alle de tips, værktøjer og ideer til konkrete og håndgribelige tag, der kan hjælpe i en hverdag præget af autisme. Ea forstår at gøre sit oplæg interessant og levende, samtidigt med at hun formår at tilpasse stoffet, så det er relevant for tilhørerne, der kan gå direkte ud og bruge Eas anbefalinger i egen praksis og eget liv bagefter.
Det har været en stor fornøjelse at deltage i Eas oplæg og jeg giver hende mine bedste anbefalinger!
Mia-Maria Worm, psykolog


Ea er en inspirerende, fagligt dygtig og passioneret formidler. Hun formår at tilpasse sin undervisning, så den er relevant og målrettet modtageren. Allervigtigst skaber hendes oplæg refleksion og nysgerrighed – og derudover fylder det stadig i baghovedet. Jeg vil stærkt anbefale at gøre brug af Eas specialiserede viden!
Trine Kaas, psykolog


Mange tak for sidst og for dit spændende oplæg.
Det var meget givende, at du kunne komme med så mange konkrete eksempler, og gjorde formidlingen så virkelighedsnær. Man fornemmer i høj grad din store erfaring med emnet.
Karen Nielsen, psykolog


Spændende workshop! Ea kender virkelig sin målgruppe, og hendes passion brænder tydeligt igennem. Som terapeut har jeg fået en skærpet opmærksomhed på, hvordan jeg skal gribe mine klienter, der ligger sig op ad autismespektret og konkrete idéer til terapeutiske tiltag.
Sebastian, psykolog


Min datter Julie har for et par år siden haft et selvforståelses forløb hos dig + et par samtaler bagefter. Begge dele med stor succes, og noget som hun ofte vender tilbage til. Nu er Julie nået dertil, at hun godt kunne tænke sig et “brush up” på selvforståelsesforløbet (…).
Dorte Sylvest


Tusind tak endnu en gang for det rigtigt gode oplæg du holdt for os i lørdags. Jeg blev også selv meget inspireret, og jeg tror også, at de andre fik meget ud af det.
Rigmor


Tusind tak for et fantastisk kursus.
Vi har været på flere andre kurser omkring søvn inden dette, men dette er ubetinget det bedste søvnkursus, vi har været til, bl.a. pga. den super gode grundlæggende/faktuelle viden, som virkelig giver en forståelse af hjernen, og ikke mindst at det er specielt overvejet i forhold til autismeproblematikken. Det er også det kursus, hvor vi har fået flest redskaber med hjem (og ikke mindst brugbare og overskuelige ”redskaber” – herunder også de udleverede arbejdspapirer).
(…) TAK!!!
Pia


(…) De 2 forløb Emil havde hos Ea Carøe udviklede ham og gav ham en forståelse af sig selv. Det er nok den største udvikling Emil har gennemgået. Både i henhold til sig selv, men også til omverdenen og hans skolegang.
Zusanne


Mange tak for sidst, jeg fik stort udbytte af dit foredrag om autisme og angst.
Alberte


(…) Og så har jeg stor ros til dig:
Vi havde besøg af socialtilsynet i går og de var helt imponerede over dit kursus med de unge og syntes, det var en fantastisk ide, som de gerne ville give videre til andre Botilbud.
Mette Tellerup, leder på Sct. Mikkelsgade botilbud


Super oplæg i dag – vi vil meget gerne lade os inspirere af dit oplæg. (…) Du er VIRKELIG en dygtig underviser – tak for dig.
Stine


Tusinde tak for en spændende dag om Kat-kassen i går i Smørum. Nu har jeg arbejdet med kassen det sidste halve år ud fra hvad der synes logisk for mig, men manglede i den grad ideer til flere måder at bruge den på og det har jeg nu, både i forhold til arbejdet som pædagog, men også som mor til en skøn autist.
Anne


Tak for et super kursus i fredags.
Jeg er SÅ klar på at implementere KAT kassen mere i dagligdagen. (…)
Jeg har allerede anbefalet dig videre.
Louise


Tak for et rigtig godt kursus i KAT-kassen i fredags. Det var dejligt, at det var på virkelig højt niveau og med mange rigtig gode slides  og selvfølgelige gode fortællinger fra virkeligheden.
Conny


Tak for et meget inspirerende kursus i fredags.
Jeg deltog som mor til en dreng med autisme og glæder mig til at komme i gang når jeg har modtaget materialet.
Jeg vil kontakte dig igen da jeg er sikker på du ville kunne hjælpe vores familie, men i første omgang glæder vi os til at komme i gang med Kat-kassen.
Christina


Tak for et godt kursus i KAT-kassen d. 09.09.16.(…). Tak for materialet! Jeg bruger det allerede i praksis, med stor succes.
Maria


Det var mig der havde fornøjelsen af at deltage i dit kursus i København i foråret, og som efterfølgende har anbefalet det til vores ledelse. Jeg er super glad for at det har kunne lade sig gøre, og glæder mig til at mine kolleger får samme viden. (…) Vi glæder os meget.
Jesper


I flere år har vi ledt efter et sted, hvor der er så meget kompetence samlet under et tag, som kan dække vores skønne datters og familiens behov. Vores datter har autisme, angst, OCD, psykotiske symptomer og selvskade. Det sted har vi fundet ved Ea Carøe, Molis, så vi tager gerne fra Odense til Kbh.
Vores datter ser hver gang meget frem til at komme ved Ea, og er åben og engageret i samarbejdet med Ea, tager arbejdsopgaverne med hjem og arbejder målrettet med dem for at få det bedre. Nogle gange er Josefine (hund) med under samtalerne. Det elsker vores datter, og det gør det også nemmere at snakke om noget af det svære, når hun samtidig kan kæle med Josefine.
Vi forældre profiterer ligeledes i høj grad af den supervision vi får af Ea, og det er rart og trygt at vide vi ikke længere er alene.
Ea er helt fantastisk. Hun får både vores datter og os til at føle os trygge og mødt, hun er fagligt vildt dygtig, og så er hun bare så sød.
Vi kan varmt anbefale Molis.
Amalie


Vi har/+har haft et helt fantastisk forløb. Super rådgivning- behandling der er tilpasset ASF/ADHD/angst o.a. udfordringer. Gode brugbare strategier til at håndtere udfordringer (til både forældre + ung) god vejledning, super støtte ved eksponerings øvelser. Kan kun anbefale rådgivning og behandling hos MOLIS.
Bettina


Du er stadig med os herhjemme, jeg behøver bare at nævne dit navn, så husker Emil hvad han har lært. Forløbet hos dig har været helt uvurderligt, du er simpelthen en velsignelse til børn der har det svært, og jeg benytter enhver lejlighed til at anbefale dig til andre, der kunne have brug for at komme under dine milde og beskyttende vinger.
Zanna

Super godt og brugbart kursus, konkret viden med praktiske og konkrete eksempler. 
Berit (kursusdeltager)

Meget inspirerede, praksisnært, god formidling og målrettet målgruppen 0-6 år.
Lana (kursusdeltager)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90