Ring til os
E-mail

Online Strukturkursus

Struktur og forudsigelighed gør en afgørende forskel for trivsel og udvikling hos børn, unge og voksne med autisme, men det kan være svært at få begyndt. Derfor har vi lavet dette onlinekursus, så du kan komme godt i gang og få glæde af det overskud, hele familien vil få, når strukturen og de visuelle guides er på plads.


Strukturkurset indeholder seks lektioner med videoer og arbejdsark, der blandt andet hjælper dig med at:

 • Forstå hvorfor struktur og forudsigelighed især er vigtig, når der er autisme med i billedet.
 • Få viden om hjernen og signalstoffer.
 • Gøre dig overvejelser om, hvordan strukturen skal se ud hos jer.
 • Få tips og tricks til, hvordan det eksempelvis kan gøres.
 • Komme godt i gang med at skabe struktur for dig og din familie.


Lektionerne hedder:

 1. Hvorfor struktur
 2. Intro til hjernen
 3. Hvordan struktur
 4. Overvejelser og behov
 5. Metoder og værktøjer
 6. Justeringer

Hertil får du en lang række eksempler på piktogrammer og skemaer, som du downloade og anvende eller lade dig inspirere af.
 

Sagt om kurset

"Kære Kathrine. Jeg har netop afsluttet dit online strukturkursus. Og hvor var det bare godt. Ville ønske, det havde været der, da vi var helt nye på autismefronten. Jeg synes især, det er godt, at det er så konkret, helt ned til hvordan man klipper og laminerer, det er jo det, der er svært, når man er ny. Og så synes jeg faktisk også, at det var rart, at det var online, forstå mig ret, jeg behøvede ikke at forholde mig til, hvad du synes om os. Vi har haft hjemmevejledning, hvor jeg synes jeg kom til at bruge meget energi på at tænker over, hvad hun nu synes om os, man føler jo altid, at man bliver vurderet og er til eksamen, når der kommer en hjem fra kommunen, selvom det bare er for at hjælpe.
Med dit kursus kunne jeg bare koncentrere mig om at lytte og lære. Og så er det jo altid meget rarere at lære af en, der har prøvet det selv.
Tak, hilsen Charlotte"


Kurset er også velegnet til skoler og institutioner

"På Djurslandsskolen, som er Norddjurs Kommunes Specialskole, har vi haft stort udbytte af Molis Onlinekursus om struktur. En god blanding af solid teori om neuropsykologi omsat til praksisnær neuropædagogik, har gjort at vi har kunnet optimere vores hverdag.
At man har permanent adgang til undervisningsvideoerne gør at man lige kan vende tilbage til det man har brug for at repetere.
Det teoretiske introduktion til neurobiologi er kompliceret stof, der bliver gennemgået, så det er forståeligt for de fleste. De kolleger, der er velbevandrede i stoffet kan få det genopfrisket. De kolleger, der ikke kender ret meget til neurobiologi kan få et overblik og måske få lyst til at fordybe sig yderligere. Og endelig kan de helt nye kolleger få en introduktion til noget, som de vil skulle beskæftige sig mere indgående med.
Vi har set videoerne sammen på afdelingsmøder og efterfølgende har kollegerne haft adgang til materialet online, så de har kunnet genbesøge dem.
Vi ser frem til at arbejde videre med de mere praktisk orienterede videolektioner."


 

Praktiske oplysninger

Kurset kan enten købes af dig som privatperson eller til jer som en personalegruppe (eksempelvis på en skole eller institution). Det er det samme kursus, I får adgang til, og alle vil kunne downloade arbejdsark og andet PDF-materiale til print, hvis der er behov for det. Køber du kurset til dig selv som privatperson, er det personligt og må ikke deles med andre. Købes det til en gruppe, har hele gruppen adgang til indholdet i 12 måneder.

 • Kursus: Strukturkursus fra Molis Online Univers
 • Sted: Onlinekursus - du kan se det hjemmefra eller fra din arbejdsplads.
 • Målgruppe: Alle, der har brug for at lave struktur, hvad enten de har børn med autisme, en partner med autisme eller arbejder professionelt med autisme og har brug for inspiration til og viden om struktur.
 • Underviser: Konsulent Kathrine Felland Gunnløgsson.
 • Pris: Kr. 995,- pr. person inklusive materialer til download. Gruppepris er 8.985,- for adgang i 12 måneder.

Få adgang til kurset her
 

Fakturering via EAN

Når du bestiller kurset og ønsker at betale via EAN, sender vi den ønskede faktura og efterfølgende et link, som giver adgang til kurset.

Du tilmelder dig ved at udfylde den relevante information herunder. Tilmelding er bindende og kan ikke fortrydes; læs mere om vores handelsbetingelser her.

Information om deltager:

Faktura skal fremsendes til:

Ved tilmelding samtykker du til vores privatlivspolitik.

 

Spørgsmål

Har du spørgsmål til kurset, er du meget velkommen at kontakte Molis.

Hvis du ønsker at blive opdateret om, hvilke andre kurser vi udbyder, er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90