Ring til os
E-mail

Ungegruppe i alderen 15-20 år med opstart 9. februar 2023 i København

Molis tilbyder en ny ungegruppe, hvor unge kan mødes med jævnaldrende, danne sociale relationer og sammen blive klogere på autisme.  


I ungegruppen hos Molis tilbydes et gruppeforløb på 10 gange, hvor en lille gruppe af unge i alderen 15-20 år og vores terapeut Mads Lemmé Hansen mødes og taler om autisme, skaber sociale relationer og sammen bliver klogere på livet med en autismediagnose.

Denne ungegruppe er således en mulighed for at få en mere dybdegående viden om autismediagnosen samtidig med, at deltagerne kan møde andre unge, som oplever nogle af de samme ting og på denne måde udvikle et netværk blandt jævnaldrende.
 
I den lukkede ungegruppe er fokus på at danne en tryg ramme om de unge. Derfor er det en lukket gruppe, hvilket betyder, at alle starter med samme vilkår, og at deltagerne ikke løbende skal vænne sig til nye ansigter end de maksimalt otte faste deltagere undervejs i forløbet.
 
I denne ungegruppe vil vores konsulent Mads holde små oplæg om flere relevante emner såsom hjernen og autisme, sanserne, stress-sårbarhed, køn og identitet, seksualitet og socialisering. Er der ønsker til særlige emner fra de unge, vil dette også kunne lade sig gøre.

Der vil være plads til, at de unge kan dele alle de følelser og tanker, der hører med til at være ung med autisme.

Ungegruppen er en mulighed for at blive set og hørt, men også at høre andre jævnaldrende og deres erfaringer i forhold de vanskeligheder, som kan følge med autismediagnosen.

Der vil undervejs også være tid til hygge og spil samtidig med, at vi serverer og spiser snacks (nødder, chokolade og slik) og noget at drikke (sodavand, kaffe, te, varm kakao og vand).

Forældre kan mødes imens


Forældre eller andre pårørende er velkomne til at være i et tilstødende lokale. For pårørende er det ofte dejligt at møde andre, som man kan dele erfaringer, tanker og gode råd med. Deltagelse koster pr. forælder kr. 50,-, der dækker bl.a. forplejning og administration.

Er du som forældre interesseret i at deltage i forældrerummet, skal du kontakte Mads og meddele dette. 


Gruppeleder Mads Lemmé Hansen.

Dagsorden


Som udgangspunkt vil dette være dagsorden for ungegruppen til hvert gruppemøde:

 • De første 10 min: Velkomst – hvordan har I haft det siden sidst?
 • De næste 30 min: Mads holder et lille oplæg
 • Den næste 5 min: Pause
 • De næste 5-10 min: Opsamling og spørgsmål/kommentarer til oplæg
 • De sidste 40 min: Spil, snak og hygge – netværk
 
OBS: Det første gruppemøde vil have særligt fokus på relationsdannelse og hygge omkring, at de unge skal lære hinanden og Mads at kende. Her vil der særligt blive taget hånd om det at være ny i en social sammenhæng.
 

Program

Ungegruppen afvikles udelukkende på torsdage og altid i tidsrummet 15.00 - 16.30.
 1. gang: Torsdag d. 9. februar 2023.
 2. gang: Torsdag d. 23. februar 2023.
 3. gang: Torsdag d. 9. marts 2023.
 4. gang: Torsdag d. 23. marts 2023.
 5. gang: Torsdag d. 6. april 2023.
 6. gang: Torsdag d. 20. april 2023.
 7. gang: Torsdag d. 4. maj 2023.
 8. gang: Torsdag d. 18. maj 2023.
 9. gang: Torsdag d. 1. juni 2023.
 10. gang: Torsdag d. 15. juni 2023. 


 Praktiske oplysninger 

 • Opstart: Torsdag den 9. februar 2023.
 • Tid: kl. 15.00-16.30.
 • Sted: Molis, Nørre Voldgade 88, 3. sal, 1358 København K.
 • Målgruppe: Unge (15-20 år) med autisme. Man behøver ikke at være i et forløb hos Molis for at deltage i gruppemøderne. Alle er velkomne.
 • Deltagerantal: Max. 8 deltagere.
 • Tilmeldingsfrist: 3. februar 2023.
 • Gruppeleder: Konsulent Mads Lemmé Hansen.
 • Pris: Kr. 6.125,- per deltager for alle 10 gange (OBS: Beløbet betales samlet i forbindelse med tilmeldingsfrist. Betaling er bindende og kan ikke tilbageføres, hvis den unge eksempelvis ikke fuldfører forløbet eller ikke deltager alle gange.


Spørgsmål


Hvis du har spørgsmål, er du eller dine forældre velkommen til at kontakte gruppeleder Mads Lemmé Hansen på mads@molis.dk eller tlf. 28 97 77 92.
 

Tilmelding

I forbindelse med tilmelding bedes du venligst notere den unges alder og diagnose samt andre særlige forhold, som kan være vigtigt for gruppelederen Mads at kende til. Disse oplysninger skal bruges til at sammensætte gruppen på bedst mulig måde.

Efter tilmeldingsfristen vil gruppelederen Mads se på de forskellige tilmeldinger og sammensætte gruppen ud fra, hvilke tilmeldinger der er kommet.

Hvis den unge vurderes til bedre at passe til en anden gruppe/et andet tilbud, vil man blive kontaktet efter tilmeldingsfristen med henblik på at finde en anden løsning. Man er altså ikke garanteret en plads i gruppen, før man har modtaget en bekræftelsesmail på dette, af gruppelederen Mads. Faktura tilsendes, når gruppen er sammensat og ens deltagelse er bekræftet.


Du tilmelder dig ved at udfylde den relevante information herunder. Tilmelding er bindende og kan ikke fortrydes; læs mere om vores handelsbetingelser her.

Information om deltager:

Faktura skal fremsendes til:

Ved tilmelding samtykker du til vores privatlivspolitik.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90