Ring til os
E-mail

Praktisk strukturpakke

Vi tilbyder en praktisk strukturpakke for forældre til børn og unge med autisme eller ADHD med fokus på udarbejdelsen af visuelt materiale.

Formålet med den praktiske strukturpakke er at støtte jer som forældre i praktisk at skabe en tryg og forudsigelig hverdag for jeres barn via anvendelige redskaber.

Hverdagen i en familie, hvor et barn har autisme eller ADHD, er ofte travl. Mange oplever, at de trods en stor viden om autismepædagogik og autismeredskaber kan have svært ved at føre denne viden ud i hverdagslivet på grund af manglende tid og overskud.

Derfor tilbyder vi en anvendelsesorienteret pakke, hvor I får hjælp til at skabe og opretholde en autismevenlig, struktureret hverdag.

Pakkens fokus er på udarbejdelsen af forskellige metoder samt redskaber, der er klar til anvendelse.

Den praktiske pakke er rettet mod forældre, der allerede har en stor viden om autisme eller ADHD, men som savner hjælp og støtte til at opretholde strukturen og autismepædagogikken i en travl hverdag.

Med denne pakke udvides jeres repertoire af værktøjer til at gøre hverdagen lettere for jer som familie med et barn med autisme og/eller ADHD. I får værktøjer, der er færdiglavede og klar til brug. Der er samtidig rig mulighed for at få konkret hjælp til at bruge og få fuldt udbytte af værktøjernes værdi.

Redskaberne i strukturpakken kan eksempelvis bestå af sociale historier, skemaer, piktogrammer, andre former for visualiseringer, guides med mere. Vores palette er bred, og vi laver det hele 100 % tilpasset jeres behov, og det I magter at få brugt i hverdagen.

Det kan forhåbentlig hjælpe jer af med den dårlige samvittighed over alt det, I ved, at I burde gøre, men aldrig lige får gjort.

Strukturpakken tilpasses individuelt

Vi tilpasser strukturpakken til jeres behov. Områderne, som den praktiske strukturpakke kan berøre, er:
 
  • Autismepædagogik, ADHD-redskaber, værktøjer og visualisering
  • Konkrete, udførte metoder/redskaber til at strukturere hverdagen for barnet med autisme/ADHD
  • Konkrete redskaber i forhold til specifikke problemstillinger; eksempelvis spisning, søvn, selvhjulpenhed, konflikter, problemadfærd med mere.
  • Redskaber til at indgå i sociale sammenhænge og fremme eller forbedre relationer


Pakken er tilrettelagt som en opstartspakke. Efter opstart kan man løbende købe enkelttimer ved behov. I får tilknyttet en fast konsulent, som vil komme til at kende jeres familie og jeres barns profil, så vedkommende kan hjælpe med nyt materiale fremadrettet. Hvis der skal laves yderligere materiale, eller eksisterende materiale skal tilpasses, koster det 325 kr. pr. halve time, som det tager at lave materialet.

Praktiske oplysninger

Den praktiske strukturpakke består af:
 
  • Ét opstartsmøde (50 minutter) på Molis' kontor eller som telefon-/videokonsultation.
  • Ét evalueringsmøde (25 minutter) på Molis' kontor eller som telefon-/videokonsultation, hvor redskabet præsenteres og kan tilpasses.
  • Ét afsluttende møde (25 minutter) på Molis' kontor eller som telefon-/videokonsultation, hvor redskabet er færdigt og kan tages med hjem til brug. Her får man således indføring i redskabet og forslag til brug af det. Her kan det også aftales, om der er behov for flere redskaber.
  • Afhængig af jeres behov og den kompleksitet og tidsforbrug, der er forbundet hermed, får I som minimum ét redskab og i nogle tilfælde flere. Dette aftales ved opstartsmødet, så forventningerne kan afstemmes fra start. Matriale, der består af print/kopi, laminering, velcro og klæbemasse, er inkluderet. Andet materiale, som eksempelvis whiteboardtavle, faktureres udover pakken.


Find gældende priser på vores prisliste her.

I kan ligeledes tilvælge, at vi kommer hjem til jer. I kan finde vores priser på kørsel her.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til vores praktiske strukturpakke, er du meget velkommen til at kontakte os på info@molis.dk eller 29 80 29 90.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90