Ring til os
E-mail

Molis Mindfulness kursus

Molis Mindfulness-kursus

Vi tilbyder et særligt tilrettelagt mindfulness-kursus af otte sessioners varighed for 1-5 personer online eller i Molis’ lokaler i København eller Solrød Strand.

Mindfulness er at være til stede her og nu med fuld opmærksomhed på, hvad der måtte være af tanker, følelser og kropslige fornemmelser. Det er at acceptere det, du oplever, og at møde det oplevede med venlighed, nysgerrighed og tålmodighed.
 
Vores mindfulness-kursus er tilpasset unge, voksne eller familier med børn, der har autisme, Aspergers og/eller ADHD/ADD.

Alle øvelser i forløbet vil blive guidet af instruktøren med stort hensyn til den enkeltes profil og behov. Øvelserne indeholder meditation og vejrtrækning, grounding, sansning, udstrækning og afspænding. Det er også en mulighed at give eller få afspændingsmassage.

Mindfulness er særlig effektivt til at håndtere angst, stress, tankemylder og til at give sig selv ro. Når man selv har autisme eller har børn med autisme, Aspergers syndrom eller ADHD/ADD, kan mindfulness være ekstraudfordrende at gå i gang med, men samtidig er det ekstragodt og vigtigt at kunne. Dagligdagen kan – med de mange sanseindtryk, opgaver og krav, vi udsættes for i løbet af dagen – være særligt udfordrende for mennesker med autisme, Aspergers syndrom eller ADHD/ADD. Når vi selv øver mindfulness eller gør det med vores børn, bliver vi i stand til bedre at hjælpe dem med at finde roen og give dem og os selv et tiltrængt pusterum i løbet af dagen, som vores hjerner og nervesystem har behov for.

Det kan som forælder såvel som for børn og unge være en udfordring at finde roen til at fordybe sig i mindfulnessøvelserne, at turde give slip og mærke efter, hvad der sker i kroppen, at få identificeret, hvilke følelser der er på spil, og måske at finde mening i at skulle øve teknikkerne på daglig basis. Et mindfulness-kursus hos Molis vil derfor blive særligt tilpasset til dig og/eller din familie, og de behov du/I måtte have. Det vil være et særligt forløb, hvor sansning og kropslige øvelser i kombination med åndedrættet vil være udgangspunktet. Sanse-, åndedræts- og fysiske øvelser beroliger krop og sind og øger kropsfornemmelsen samt handlekompetencen, når man befinder sig i en udfordrende situation. Det kan være situationer, der indeholder eksempelvis stress, angst, nedsmeltninger, depression eller anden ubehag.

Vi vil sammen i forløbet lave øvelserne mange gange, så du/I kan blive fortrolig(e) med dem, og vi vil undersøge, hvilke øvelser der giver særlig god mening at lave for dig og/eller din familie og få dem implementeret i dagligdagen.
 

Sagt om kurset

”Mine varmeste anbefalinger gives til Bettina Hjort. Bettina har undervist vores datter i mindfulness og massage i et individuelt tilpasset forløb. Formålet med forløbet har været, at vores datter lærer at få mere ro i kroppen. Det var en rigtig fin læringsproces, hvor vores datter blev mødt i sine behov og der, hvor hun er lige nu. Den store fleksibilitet fra Bettinas side var afgørende for, at vi fik en godt forløb. Forløbet blev afholdt hos os privat, og det skabte tryghed for første møde, så fokus kunne holdes på øvelserne m.v. Håber andre vil få glæde af Bettinas smil og nysgerrighed. Bh Lene”
 

Praktiske oplysninger

 • Datoer og tid: Efter aftale.
 • Sted: Online via Zoom eller hos Molis: Nørre Voldgade 88, 3. sal, 1358 København eller Solrød Center 33, 1. sal, 2680 Solrød Strand.
 • Varighed:
  • Otte sessioner á 30 minutters varighed, når forløbet er for én person.
  • Otte sessioner á 60 minutters varighed, når forløbet er for 2-5 personer.
 • Målgruppe: Børn, unge, voksne og familier med autisme, Aspergers og/eller ADHD/ADD.
 • Deltagerantal: 1-5 deltagere.
 • Mindfulnessinstruktør: Bettina Hjorth.
 • Pris: Find gældende priser på vores prisliste her.


Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Bettina Hjorth på enten bettina@molis.dk eller telefon 60 51 02 42.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90