Ring til os
E-mail

Online kvindegruppe med opstart den 7. maj 2024

Molis tilbyder en ny lille kvindegruppe for sendiagnosticerede kvinder over 40 år, som indledningsvis mødes fem gange online for sammen at drøfte voksenlivet med autisme.


Det nye tiltag udspringer af erfaringerne med Molis’ eksisterende kvindegrupper, som understreger værdien af at tale med andre i samme situation som en selv, men også behovet for et netværk, hvor det ikke afhænger af, om man kan møde fysisk op.

Onlinekvindegruppen hos Molis tilbyder et forløb på fem gange, hvor en gruppe bestående af 4-6 kvinder i alderen fra 40 år og opefter kan få et rum at reflektere i sammen med andre i en lignende situation. Derfor er det en lukket gruppe, hvilket betyder, at alle starter på samme vilkår, og at deltagerne ikke løbende skal vænne sig til andre nye ansigter end de maksimalt seks faste deltagere undervejs i forløbet.

Den sidste mødegang vil også have fokus på at etablere en overgang til, at gruppen selv kan mødes online, hvis der er interesse for det.

Konsulent Kathrine Felland Gunnløgsson er gruppeleder, og har du spørgsmål til kvindegruppen, er du velkommen til at kontakte Kathrine på kathrine@molis.dk.
 

Dagsorden

Som udgangspunkt vil dette være dagsordenen for kvindegruppen til hvert gruppemøde:

 • Velkomst – hvordan har I haft det siden sidst?
 • Kathrine holder et lille oplæg om dagens emne (ca. 20 min.).
 • Opsamling, spørgsmål/kommentarer/refleksion til oplæg og dagens emne.

 OBS: Det første gruppemøde vil have særligt fokus på at lære hinanden og Kathrine at kende.

Der vil efter tilmeldingsfristen blive sendt en mail ud til alle tilmeldte med antal tilmeldte, kort velkomst, info om hvordan vi mødes online samt en plan for den første mødegang.

Program

Kvindegruppen afvikles udelukkende på tirsdage og altid fra kl. 11:00. Vi lægger ud med lidt kortere møder og bruger mere tid sammen, når vi har lært hinanden lidt bedre at kende. Derfor varierer længden på møderne.
 
1. gang: Tirsdag 7. maj 2024 kl. 11.00-12.00 / Introduktion
2. gang: Tirsdag 14. maj 2024 kl. 11.00-12.30 / Livet som sendiagnosticeret
3. gang: Tirsdag 21. maj 2024 kl. 11.00-12.30 / Ensomhed og trivsel
4. gang: Tirsdag 28. maj 2024 kl. 11.00-12.30 / Relationer
5. gang: Tirsdag 4. juni 2024 til. 11.00-13.00 / Afrunding og opfølgning
 

Praktiske oplysninger

Materialer som bliver gennemgået i gruppen, bliver delt med alle deltagerne. 

 • Opstart: Tirsdag den 7. maj 2024.
 • Tidsrum: Kl. 11.00-13.00 (varierende længde)
 • Sted: Online via Google Meet.
 • Målgruppe: Kvinder (40+ år) med autisme (og evt. ADHD/ADD). Man behøver ikke at være i et forløb hos Molis for at deltage i gruppen. Man behøver heller ikke en officiel diagnose. Alle er velkomne.
 • Deltagerantal: Max. 6 deltagere og min. 4 deltagere, for at gruppen oprettes.
 • Tilmeldingsfrist: 1. maj 2024 med forbehold for udsolgt, hvis pladserne allerede er besat inden da.
 • Gruppeleder: Konsulent Kathrine Felland Gunnløgsson.
 • Pris: Kr. 3.995,- per deltager for alle fem gange. Det er muligt at betale i to rater á 1.997,50
  kr. (OBS: Tilmelding er bindende og kan ikke tilbageføres, hvis deltageren eksempelvis ikke fuldfører forløbet eller ikke deltager alle gange. Hvis der ved tilmeldingsfristen ikke er nok tilmeldinger, og gruppen ikke oprettes, tilbageføres betalingen.)


Tilmelding

Du tilmelder dig ved at sende en mail til gruppeleder Kathrine på kathrine@molis.dk. Her skriver du, at du gerne vil tilmeldes kvindegruppen, hvilken/hvilke diagnoser du har eller selv ved passer på dig, samt hvor gammel du er. Skriv også, hvis du ønsker at betale i rater.

Eksempel: "Jeg vil gerne tilmeldes kvindegruppen. Jeg er autist og tror også, at jeg har ADHD, men er ikke udredt for det. Jeg er 43 år og ønsker at betale i to rater."

Når Kathrine har modtaget og læst din mail, sender hun dig en mail med faktura for deltagelse i gruppen. Din tilmelding er bindende og beløbet tilbageføres ikke, hvis du ikke fuldfører forløbet, eller hvis du ikke kan deltage i alle mødegange.

Efter tilmeldingsfristen 1. maj sender Kathrine en mail til alle tilmeldte med info om antal tilmeldte, aldersspænd og diagnosefordeling. Hvis der ikke er nok tilmeldte, får du pengene tilbage.

Hvis du ønsker at holde øje med, hvornår forløbet udbydes næste gang, eller hvilke andre kurser vi udbyder, er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90