Ring til os
E-mail

Webinar: Autisme og hjernen som redskab onsdag d. 10. april 2024

Et indblik i den autistiske hjerne og hvordan viden om hjernen kan bruges til at arbejde med angst og stress.

Viden om de neuropsykologiske mekanismer ved autisme kan hjælpe os til at forstå og arbejde med nogle af de vanskeligheder, som mennesker med autisme oplever.


Dette kursus afvikles som et online webinar og tilgås via Molis' Zoom-konto. Er du tilmeldt, får du tilsendt et link til kurset dagen forinden den 9. april 2024. NB: Vi optager ikke kurset. 

Autisme er en neurologisk betinget udviklingsforstyrrelse, der har betydning for, hvordan man oplever verden omkring sig, og for måden hvorpå man interagerer med andre mennesker.

Mange mennesker med autisme oplever stress, angst og ensomhed – ofte fordi deres hverdagsrammer ikke matcher deres behov. Det er vanskeligheder der kan forstås, forklares og arbejdes med med udgangspunkt i viden om hjernen.

En neurodivergent hjerne

Autisme er en anderledes udvikling af hjernen, hvilket blandt andet betyder, at afgørende hjernemodningsprocesser foregår anderledes og påvirker barnets udvikling.

På kurset introduceres væsentlige neuropsykologiske teorier om autisme, samt hvilken betydning de kan have for det enkelte menneske:

 • Anderledes hjerneudvikling: en varieret og overloadet hjerne
 • Dysconnectivity: vanskeligheder ved at mærke sig selv
 • Amygdala og angst
 • Hippocampus og stress 


På dette webinar tilbyder vi et kort indblik i neuropsykologiske teorier om den autistiske hjerne samt et indblik i, hvordan viden om hjernen kan anvendes som konkret og effektivt redskab til at arbejde med at øge trivsel.

Praktiske oplysninger

Du får adgang til materialet, som bliver gennemgået. Link med adgang til matierialer sendes ud inden starten på kurset. Det samme gælder link til Zoom.

 • Kursus: Autisme og hjernen som redskab (online webinar).
 • Dato: Onsdag den 10. april 2024.
 • Tid: Klokken 19:00-21:00.
 • Sted: Online via Zoom.
 • Målgruppe: Alle med interesse for autisme og hjernen. 
 • Underviser: Autoriseret psykolog Lea Rosenquist.
 • Pris: Kr. 400,- inklusive materialer.

Tilmeld dig kurset her


Tilmelding via EAN

Ønsker du at betale via EAN skal du udfylde den relevante information herunder. Tilmelding er bindende og kan ikke fortrydes; læs mere om vores handelsbetingelser her.

Information om deltager:

Faktura skal fremsendes til:

Ved tilmelding samtykker du til vores privatlivspolitik.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til kurset, er du meget velkommen til at kontakte Lea Rosenquist. Du finder kontaktinfo her.

Hvis du ønsker at holde øje med, hvornår kurset udbydes næste gang, eller hvilke andre kurser vi udbyder, er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Du kan også komme på en uforpligtende venteliste til næste gang kurset afholdes. Det kan gøres ved at sende os en mail på kursus@molis.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90