Ring til os
E-mail

Introduktion til autisme tirsdag d. 14. maj 2024 på Sjælland

Både som pårørende og fagprofessionel kan det være svært at forstå, hvad autisme er og derved vide, hvordan man bedst forstår og støtter et barn eller en ung med autisme.


Dette grundkursus om autisme henvender sig til pårørende til børn og unge, som for nylig er blevet diagnosticeret med autismespektrumforstyrrelse (ASF) og til professionelle, som ønsker grundlæggende viden om autisme, og om hvordan autisme udtrykker sig.

Formålet med kurset er at give kursusdeltagerne større viden om og forståelse for autisme, og hvad børn og unge med autisme har behov for, herunder grundlæggende strategier og redskaber til bedst at støtte og håndtere udfordringer.

Målgruppe

Målgruppen for kurset er forældre til børn og unge i alderen 3-25 år og fagprofessionelle, som er nye inden for autismeområdet. Kurset vil være en vekselvirkning mellem oplæg og refleksion, hvor man har mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Formål

Formålet med kurset er at give kursusdeltagerne en større viden om og forståelse for, hvad autisme er.
Formålet er ligeledes at give redskaber og strategier, så man får større viden om, hvordan man bedst støtter barnet og den unge med autisme.

På dette kursus vil du derfor få:

  • Viden om, hvad autisme er herunder autismens tre kernetræk.
  • Viden om, hvordan autismen opleves af børn og unge med autisme, og hvordan den viser sig.
  • Viden om, hvordan stress udtrykker sig hos børn og unge med autisme, og hvordan man håndterer det.
  • Viden om, hvilke tilgange der virker for børn og unge med autisme, og hvorfor de virker.
 

Praktiske oplysninger

Kurset varer fire timer, og undervejs vil der være te, kaffe og snacks. Du får udleveret materialer på kurset, og efter kurset får du alle materialerne i pdf-format.

  • Kursus: Introduktion til autisme.
  • Dato: Tirsdag d. 14. maj 2024.
  • Tid: Kl. 12.00-16.00.
  • Sted: Molis, Solrød Center 33, 1. sal, 2860 Solrød Strand. Tryk her for rutevejledning, som du kan printe. (Indstil GPS til Solrød Center 21).
  • Målgruppe: Pårørende og fagfolk (forældre, primære omsorgspersoner, plejeforældre, aflastningsfamilier, støttekontaktpersoner, psykologer, lærere/skoleledere, pædagoger, ergoterapeuter, fysioterapeuter, læger, psykiatere, sygeplejersker og socialrådgivere).
  • Deltagerantal: Op til 26 deltagere.
  • Underviser: Autoriseret psykolog Nina Schultz Hansen.
  • Pris: Kr. 1.250,- pr. deltager inkl. materialer og let forplejning.
  • Tilmeldingsfrist: Tirsdag d. 7. maj 2024.


Tilmeld dig kurset her

Tilmelding via EAN

Ønsker du at betale via EAN skal du udfylde den relevante information herunder. Tilmelding er bindende og kan ikke fortrydes; læs mere om vores handelsbetingelser her.

Information om deltager:

Faktura skal fremsendes til:

Ved tilmelding samtykker du til vores privatlivspolitik.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til kurset, er du meget velkommen til at kontakte Nina på mail: nina.hansen@molis.dk eller på telefon 71 79 55 15.

Hvis du ønsker at holde øje med, hvornår kurset udbydes næste gang, eller hvilke andre kurser vi udbyder, er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90