Ring til os
E-mail

Online Hjernekursus

Dette onlinekursus med psykolog Ea Carøe giver dig basal, konkret og yderst brugbar viden om hjernen, der har så stor indvirkning på vores liv og trivsel. Denne viden er helt central, når vi skal forstå adfærd og reaktioner hos mennesker med autisme og ADHD.
 

Hjernekurset indeholder to lektioner med videoer og arbejdsark, der giver dig:

 • En grundlæggende viden om hjernens neurobiologi.
 • Forståelse for hvad de eksekutive funktioner, også kaldet frontallapperne, bruges til - og hvordan de kan være udfordret ved autisme.
 • Kendskab til det limbiske system så du bliver mere fortrolig med amygdala, hippocampus, hypothalamus og hypofysen - og hvordan disse reagerer ved autisme.
 • Indblik i signalstoffernes betydning for dit velbefindende (eller det modsatte, mistrivsel).
 • Afrunding af hvordan stress påvirker hjernen, og hvordan du bygger nye strategier.
Med udgangspunkt i den viden du får på kurset, kan du dels bedre forstå din egen hjerne, og den måde, du er i verden på, og dels bedre forstå personerne omkring dig i et neurobiologisk perspektiv.

 

Praktiske oplysninger

Der er to måder at få adgang på, alt efter om du ønsker kurset som enkeltperson eller til en gruppe.
Som enkeltperson køber du adgang til dig selv, og adgangen er personlig og må ikke deles. Du kan se kurset lige så mange gange du vil og arbejdsarkene kan downloades. Kurset er dit i ubegrænset tid.
Gruppeadgangen giver ligeledes adgang til kurset, men for så mange personer som der er brug for på fx. en arbejdsplads. Alle kan se kurset så mange gange, de vil, og arbejdsarkene kan downloades. Kurset er tilgængeligt i en 12-måneders abonnementsperiode.

 • Kursus: Hjernekursus fra Molis Online Univers
 • Sted: Online kursus - du kan se det hjemmefra eller fra din arbejdsplads.
 • Målgruppe: Alle, der har brug for viden om hjernen, hvad enten de selv har autisme, har børn med autisme, en autistisk partner eller arbejder professionelt med autisme og har brug for inspiration til og viden om hjernen.
 • Underviser: Psykolog Ea Carøe.
 • Pris: Kr. 525,- for enkeltpersoner / 8.985,- for adgang til en gruppe.
 • Du køber kurset her.

Fakturering via EAN

Når du bestiller kurset og ønsker at betale via EAN, sender vi den ønskede faktura og efterfølgende et link, som giver adgang til kurset.

Du tilmelder dig ved at udfylde den relevante information herunder. Tilmelding er bindende og kan ikke fortrydes; læs mere om vores handelsbetingelser her.

Information om deltager:

Faktura skal fremsendes til:

Ved tilmelding samtykker du til vores privatlivspolitik.

!

Spørgsmål

Har du spørgsmål til kurset, er du meget velkommen at kontakte Kathrine på kathrine@molis.dk eller på telefon 51 92 09 67.

Hvis du ønsker at blive opdateret om, hvilke andre kurser vi udbyder, er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90