Ring til os
E-mail

At blive mor giver en helt ny dimension på livet, men det indebærer også mange udfordringer

Som mor vil man gerne give alt det bedste til sit lille barn, men når man bliver mor for første gang, kan man hurtigt rammes af bekymring og tvivl i forhold til, om man gør tingene godt nok.

At blive mor i en meget tidlig alder, kan være særligt udfordrende. Man er stadig selv i en udviklingsproces, hvor man gerne selv vil opleve mange ting. Når man bliver mor, oplever man, at man skal sætte sig selv i anden række og tilpasse sig sit lille barn, hvilket kan være en sværere tilvænning, hvis man er meget ung. En anden udfordring ved at blive mor i en meget tidlig alder er, at man skal have sit liv som mor koordineret med, at man får taget sig en uddannelse eller er ny på arbejdsmarkedet.

I Molis ved vi, at der med støtte og opbakning ligger mange ressourcer i at være ung mor. Vi tilbyder psykologisk og pædagogisk rådgivning og støtte til unge mødre tilrettelagt efter den enkeltes behov. Det kan være alt lige fra støtte omkring praktiske forhold, såsom hjælp til planlægning af hverdagen eller rådgivning omkring uddannelse, til psykologiske samtaler om svære tanker og følelser.

Du er meget velkommen til at kontakte os,  hvis du har spørgsmål, og du kan også udfylde felterne herunder, og så kontakter vi dig.

Jeg vil gerne kontaktes:

Vælg venligst hvordan du gerne vil kontaktes:

Ved at trykke send, samtykker du til vores privatlivspolitik.
*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90