Ring til os
E-mail

Emma Krarup-Andersen

Psykologpraktikant (stud.cand.psych.)


Mit navn er Emma Krarup-Andersen, og jeg er praktikant i Molis i efteråret 2019. Efter min praktik er jeg færdiguddannet som psykolog.

I løbet af de seneste år har jeg beskæftiget mig en del med kognitiv terapi, blandt andet gennem frivilligt arbejde, hvor jeg har arbejdet med Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og Compassion Focused Therapy (CFT) til behandling af borgere med social angst. Ligeledes har jeg arbejdet som kognitiv adfærdsterapeut i Cool Kids-forløb  for børn, som primært har haft angstproblematikker.

Arbejdet med disse tilgange i terapien og det at kunne hjælpe mennesker ved brug af kognitive metoder er noget, som jeg er særligt optaget af, da jeg via mit arbejde har erfaret og set hvor stor en forskel, de kan gøre for den enkelte. Det at kunne være med til at skabe denne forskel er grunden til, at jeg har valgt at blive psykolog.

Udover arbejdet med de kognitive tilgange har jeg de sidste fire år arbejdet med børn og unge med autisme, hvilket har givet mig indblik i, hvor forskelligt autisme kan optræde, og hvor vigtigt det er at møde alle individuelt. Derfor har jeg valgt Molis som mit praktiksted, da der her også lægges vægt på den enkeltes behov og ønsker i terapien, som tilpasses individuelt.

Forud for min praktik deltager jeg i uddannelsen AutismeSpecialisering i Molis, hvor jeg lærer mere om autisme, kognitiv terapi, selvforståelseskurser og autismerelaterede problematikker som angst, stress, skolevægring, depression og spiseforstyrrelser.

Som praktikant i Molis tilbyder jeg enkeltsamtaler til nedsat pris (kr. 300,- pr. samtale) og selvforståelseskurser til kr. 4.150,- pr. forløb.

Kontaktinfo

Du kan skrive til emma@molis.dk eller ringe til os på 29 80 29 90, hvis du ønsker at høre mere eller booke en samtale hos Emma. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90