Ring til os
E-mail

Kort om KRAP 

KRAP, som står for Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik, er både et menneskesyn og en tilgang til mennesker.


KRAP har en bred vifte af metoder og redskaber, som hjælper os til at forstå mennesker endnu bedre og til at møde mennesker, hvor de er.

Redskaberne kan også hjælpe os til at se udviklingspotentialer og arbejde med mestringskompetencer og konkrete færdigheder hos os selv og andre.
 
KRAP-tilgangen kan anvendes i den pædagogiske og psykologiske praksis. Metodikken og menneskesynet kan tages med ind i personalerefleksionsrummet og kan være virksomt i forhold til at se et andet perspektiv og opnå en ny forståelse for et andet menneske.


Relevant for mange

KRAP er relevant for mange mennesker både med og uden diagnoser. KRAP er også for lægfolk som eksempelvis forældre, venner, kolleger og studiekammerater.

KRAP kan hjælpe med at se bag om adfærden og skabe en højere grad af forståelse og dermed åbne for muligheden for at blive mødt med rammer, der i højere grad matcher forudsætningerne.

I en personalegruppe kan KRAP være med til at give et fælles sprog og en fælles faglig platform. Den anerkendende tilgang kan blandt andet medføre, at der tillægges merepositive intentioner til andre  mennesker, hvorved det faglige udspil i relationen kan blive opkvalificeret.
 
Hvis du er nysgerrig på mere viden om KRAP-undervisning, KRAP-supervision og KRAP-terapi, kan du læse mere hos krapspecialisterne.

Jeg vil gerne kontaktes:

Vælg venligst hvordan du gerne vil kontaktes:

Ved at trykke send, samtykker du til vores privatlivspolitik.
*skal udfyldes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90