Ring til os
E-mail

Bedsteforældrenetværk på Sjælland

I Bedsteforældrenetværket hos Molis tilbydes et forløb med 8 gange, hvor en gruppe af bedsteforældre sammen kan mødes, få et netværk og møde ligesindede, samtidig med at de får større viden om autisme og ADHD.

Her er der plads til alle de følelser, tanker og bekymringer, der ofte følger med, når man har et barnebarn med særlige behov. Bedsteforældre ønsker at forstå deres børnebørn, men når der er autisme eller ADHD involveret, kan det ofte være sværere.

Bedsteforældre kan føle, at de er utilstrækkelige og bliver holdt udenfor, og det kan ske, at de tænker, at barnebarnet er dårligt eller mangelfuldt opdraget, og at mere opdragelse og grænser vil gavne situationen. Omvendt kan forældrene føle sig bebrejdede og ikke forstået, og dermed vil de skubbe bedsteforældrene længere væk. Mange bedsteforældre er også bekymrede for deres børn og det pres, de står i som forældre til et barn med særlige behov. 

Ved at give bedsteforældre større viden om og indsigt i, hvad autisme og ADHD er og betyder, kan der blive skabt en større forståelse, hvilket kan gøre det nemmere at håndtere situationer og samvær med barnebarnet og familien som helhed. I bedsteforældrenetværket er der plads til både at være undrende, irriteret, glad, vred, overrasket, frustreret, ked af det og uforstående med mulighed for at spejle sig i andre bedsteforældres oplevelser og følelser.Bedsteforældrenetværket er således en mulighed for at blive hørt og forstået samtidig med, at der bliver sat ord på de tanker og bekymringer, som mange går rundt med alene uden nogen at dele dem med. Det kan være svært for mange at dele bekymringer omkring deres børnebørn med eksempelvis deres børn, som ofte står i pressede situationer. Herudover får bedsteforældre også strategier til, hvordan man kan håndtere at være pårørende til en, som har autisme eller ADHD.

Bedsteforældrenetværket foregår i trygge og hyggelige rammer hos Molis på Store Strandstræde 19 i København.

Møderne foregår 8 tirsdage kl. 13.00-15.00.
 
Hvert møde består af et oplæg på 30 minutter om dagens emne, hvorefter der er mulighed for at tale videre om emnet. Det er helt frivilligt, om man har lyst til at sige noget til møderne, eller om man helst vil lytte.

Emnerne til gruppemøderne er blandt andet:

 • Hvad betyder mit barnebarns autisme/ADHD?
 • Det sårbare barnebarn
 • Ansvar og omsorg – hvad er min rolle i familien?
 • Bekymringstanker
 • Sorg
 • Nye strategier til at være sammen med mit barnebarn

Det endelige program tilpasses efter gruppesammensætningen. Vi serverer snacks og noget at drikke.


Pris:

Forløbet koster i alt kr. 4.975,- pr. person. Det er en timepris på kun kr. 311,- pr. deltager. Der er mulighed for at betale forløbet i 2 rater á kr. 2.488,-: 1. rate ved tilmelding og 2. rate en måned før opstart.

Tilmelding til forløbet er bindende og kan ikke fortrydes eller returneres.
 

Praktiske oplysninger

 • Datoer: Endnu ikke fastsat. Kontakt os, hvis du vil på (uforpligtende) venteliste og have direkte besked, når netværket afholdes igen.
 • Tid: Kl. 13.00-15.00.
 • Sted: Molis, Store Strandstræde 19, 1. sal, 1255 København K. eller Solrød Center 33, 1. sal, 2680 Solrød Strand.
 • Målgruppe: Bedsteforældre til personer med autisme og/eller ADHD. Man behøver ikke at være i et forløb hos Molis for at deltage. Alle er velkomne.
 • Deltagerantal: 4-8 bedsteforældre.
 • Underviser: Psykolog Louise Isager.
 • Pris: Kr. 4.975,- pr. bedsteforælder inkl. forplejning og materialer (kan betales i 2 rater á 2.488,- kr.).Spørgsmål 

Har du spørgsmål til kurset, er du meget velkommen til at kontakte Louise på mail: louise.isager@molis.dk eller på telefon 42 94 17 59.

Hvis du ønsker at holde øje med, hvornår kurset udbydes næste gang, eller hvilke andre kurser vi udbyder, er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at udfylde den relevante information herunder. Tilmelding er bindende og kan ikke fortrydes; læs mere om vores handelsbetingelser her.

Information om deltager:

Faktura skal fremsendes til:

Ved tilmelding samtykker du til vores privatlivspolitik.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her får du viden om autisme og information om nyheder og kommende kurser.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev samtykker du til vores privatlivspolitik.

Ring 29 80 29 90