Om os

Molis er en privat, psykologisk praksis i København.

Vi arbejder inden for det psykologiske og det pædagogiske område med både rådgivning, terapi, behandling og støtte med speciale i autismespektrumtilstande, Aspergers syndrom, ADHD/ADD og særligt sensitive mennesker og dertilhørende komorbiditet som depression, angst, stress, spiseforstyrrelser og selvskade. Vi arbejder herudover med et bredt spektrum af emner og problematikker, eksempelvis ensomhed, lavt selvværd, skolevægring og søvnforstyrrelser.

 

Vores mål er at gøre en positiv forskel for mennesker og øge trivslen og livskvaliteten for den enkelte.

Vi lægger vi stor vægt på, at alle bliver mødt med empati og rummelighed, ligesom vi lægger vægt på, at der er plads til forskellighed.

Vi tror på, at vi ved at lære os selv – vores tanker, følelser og handlinger – bedre at kende, kan få større livskvalitet, trivsel og glæde i hverdagen. Ligeledes kan vi som pårørende blive bedre til at rumme og forstå forskellighed og psykiske lidelser, samt tackle udfordringer og hjælpe, når vi får mere viden og flere redskaber.

Ud over at skabe forståelse og indsigt, både for den enkelte og for pårørende, hjælper vi i Molis også med opklaring af klientens problem, og hvordan der konkret skal sættes ind, herunder hvilke psykologiske og pædagogiske redskaber, der kan tages i anvendelse.

Vi er centralt placeret i Københavns indre by på Nikolaj Plads ved Nikolaj kirke (tæt på Christiansborg og Strøget/Storkespringvandet). Vi har dejlige, hyggelige lokaler, og vi lægger stor vægt på at skabe en tryg og rolig atmosfære, hvor både små og store føler sig velkomne.

I menuen kan du klikke rundt og læse mere om Molis og se billeder af vores hyggelige lokaler. Du kan også læse om, hvad navnet ‘Molis’ betyder her, eller du kan læse, hvad andre siger om os her.

Eas kontor. Vi byder altid på en kop kaffe eller te og lidt sødt.

Vi byder altid på en kop kaffe/te og lidt sødt.