Vi tilbyder både kurser, foredrag og workshops relateret til autisme og ADHD.

Herunder kan du læse mere om, hvilke kurser, foredrag og workshops vi udbyder.

Vi holder kurser og workshops om blandt andet KAT-kassen, introduktion til autisme, søvnproblematikker, hjernens funktioner, angst, skærmafhængighed/skærmforbrug, skolevægring, sanseforstyrrelser/sansefølsomhed, stress, kost/spisning, pigeprofilen inden for autisme, PDA (Pathological Demand Avoidance – Ekstrem Kravafvisning), struktur og sociale historier.

Du kan klikke her og se, hvilke kommende kurser, der er planlagt i kalenderen. Hvis du gerne vil holdes opdateret på kommende kurser, er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Hvis du gerne vil vide, hvad andre siger om vores kurser, kan du læse mere her.

Her kan du klikke ind og læse mere om nogle af de emner, vi holder kurser om, og som vi kan bookes til:

 

Kurserne kan have forskellig længde alt efter ønsker og behov. De kan således variere fra at vare én time til eksempelvis at strække sig over to dage. Vi kommer gerne ud i hele landet, og der er også mulighed for, at vi holder kurset i vores lokaler i indre by i København eller i Solrød Strand.

Vi skræddersyr gerne kurserne, så de passer til netop jeres ønsker til emne og til jeres målgruppe. Pris, indhold og form aftaler vi sammen.

Hvis du ikke finder det kursus, som netop du har brug for, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde ud af, om vi kan tilrettelægge et kursus efter dine/jeres behov.

 

Spørgsmål og booking

Hvis du ønsker at kontakte os vedrørende spørgsmål eller forespørgsler, kan du skrive til os herunder.

 

Kontakt os

*skal udfyldes